Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους!


Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Αυτός είναι ο λόγος του χωρισμού τους!

Είναι οριστικό;

Χωριστά απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου αφού όπως φάνηκε αυτή την φορά η είδηση του χωρισμού τους είναι αληθές.

Η τραγουδίστρια αλλά και ο ποδοσφαιριστής έκανε ο ένας τον άλλο unfollow ενώ στον λογαριασμό του Σάββα, δεν υπάρχουν κοινές φωτογραφίες με την Αγγελική, πλην μίας εξαίρεσης.

Η σχέση τους είχε περάσει στο παρελθόν από 40 κύματα και οι δυο τους είχαν αποφασίσει ξανά να ζήσουν χώρια, ωστόσο η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει. Μπορεί και αυτή τη φορά να υπάρξει και πάλι επανασύνδεση αφού το ζευγάρι ενώνει και ο μικρός Βασίλης, καρπός του έρωτά τους;

Διαβάστε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: Η πιο αναπάντεχη αλλαγή που έκανε στο hair look της!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της Dimi’s blog στο youweekly.gr το τελευταίο διάστημα, πριν πάρουν δηλαδή την απόφαση του οριστικού τέλους, υπήρξαν έντονοι καυγάδες μεταξύ τους, φυσικά όχι μπροστά στο παιδί. Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γέντσογλου ήταν ένα παθιασμένο ζευγάρι και όπως όλοι γνωρίζουμε αυτές οι σχέσεις πάθους είναι έντονες και οι καυγάδες μπορούν να ξεκινήσουν με το παραμικρό, χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος.

Διαβάστε επίσης: Ο μικρός γιος Ηλιάδη – Γκέντσογλου είναι αστεράκι! Είναι γεννημένος ηθοποιός! [βίντεο]

Οι φίλοι τους είχαν συνηθίσει με όλο αυτό και δεν περίμεναν πως αυτή τη φορά θα ήταν οριστικό, όμως οι καυγάδες και η έντονη ζήλια από την μια πλευρά ήταν αρκετό για να κουράσουν και τις δυο πλευρές. Λίγο η καθημερινότητα, λίγο οι μικροδιαφωνίες, λίγο η απόσταση απομάκρυνε το ζευγάρι και η απόφαση ήταν εκ κοινού αφού και οι δυο έβλεπαν ότι η καλύτερη λύση για να έχουν την οικογένεια τους ενωμένοι και αρμονική είναι να χωρίσουν. Πολλοί σημαντικό ρόλο, επίσης, στην απόφαση αυτή έπαιξαν και τα τρίτα πρόσωπα που με τα λόγια τους κατάφεραν να επηρεάσουν την σχέση του ζευγαριού και να σπεύσουν τον χωρισμό…

Tags αγγελική ηλιάδη, Σάββας Γκέντσογλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0353 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3310 s // Total time: 2.3663 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X