Η Έλενα Ανδρέου ανοίγει την καρδιά της και μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Σταύρο Κωνσταντίνου


Η Έλενα Ανδρέου ανοίγει την καρδιά της και μιλά πρώτη φορά για τον σύντροφό της, Σταύρο Κωνσταντίνου

Ζει τον απόλυτο έρωτα και δεν διστάζει να το παραδεχθεί και δημόσια... 

Η Έλενα Αντρέου και ο Σταύρος Κωνσταντίνου ζουν τον απόλυτο έρωτα, κάτι που η Έλενα δεν διστάζει να παραδεχθεί και δημόσια. Σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, η όμορφη επιχειρηματίας μάς μιλάει για τον άνθρωπο που της έκλεψε την καρδιά, για τα επαγγελματικά της ανοίγματα, καθώς και για τα όνειρά της.

Σε βρίσκω ανανεωμένη και ευδιάθετη. Μήπως αυτό οφείλεται στο ταξίδι στις εξωτικές Μαλβίδες που κάνατε με τον Σταύρο Κωνσταντίνου;
Πράγματι, οι Μαλβίδες είναι ένας παράδεισος. Η ενέργεια και η ελευθερία που σου δίνουν είναι κάτι το μαγικό. Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές, τις οποίες θα θυμόμαστε για πάντα.

Στο ταξίδι αυτό, ο Σταύρος έκανε και τα γυρίσματα για το video clip του ολοκαίνουργιού του τραγουδιού, "Στο Θεό με φτάνεις", με πρωταγωνίστρια εσένα. Πώς προέκυψε αυτό;
Αυτό έγινε εντελώς τυχαία και απρογραμμάτιστα. Μετά από δύο μέρες που βρισκόμασταν στο συγκεκριμένο resort, είδαμε ότι δινόταν η δυνατότητα να γίνει εκεί, εξαιτίας τού ότι υπήρχαν κάμερες λόγω των γάμων που πραγματοποιούνται και έτσι το κάναμε. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα στο video clip και προσωπικά ήθελα να είναι διακριτική η παρουσία μου.

Συμπαραστάτης του Σταύρου και στα επαγγελματικά του;
Βρίσκομαι δίπλα στον Σταύρο και δηλώνω και μεγάλη θαυμάστριά του!

Είσαι ερωτευμένη και αυτό φαίνεται…
Είμαι, όντως, πολύ ερωτευμένη και πολύ καλά!

Αγαπημένο σου τραγούδι του Σταύρου ποιο είναι;
Ένα παλιό του τραγούδι, το "Κουδούνι", που το έβγαλε πριν από 13 χρόνια. 

Όταν βρίσκεστε στο σπίτι, σού τραγουδάει;
Ο Σταύρος δεν μου τραγουδά. Κάποιες φορές σιγοψιθυρίζει κάποια τραγούδια και, αν και όλοι πιστεύουν ότι μου τραγουδά, εντούτοις, ο ίδιος είναι πολύ ντροπαλός.

Τι είναι αυτό που σε κέρδισε στον Σταύρο;
Ο Σταύρος έχει έναν σπάνιο εσωτερικό κόσμο, μια πολύ όμορφη ψυχή. Είναι ένας όμορφος άνθρωπος, με μοναδικά χαρίσματα. Τον θαυμάζω πρώτιστα ως άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνη.

Θα ήθελες να είναι ο Σταύρος το "λιμάνι" σου;
Ήμουν και είμαι άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων. Οπόταν, προφανώς και θα ήθελα να είναι μια σχέση που να έχει διάρκεια. Επενδύω στις σχέσεις μου και γι' αυτό δεν θα ήθελα να "πετάξω" αυτό που ζω με τον Σταύρο και ούτε αυτά που νιώθουμε ο ένας για τον άλλον.

Σε όλες τις σχέσεις υπάρχουν και οι συμβιβασμοί. Προσωπικά ποιες υποχωρήσεις έκανες;
Στην αρχή είχα αρκετούς ενδοιασμούς γι' αυτήν τη σχέση, όσον αφορά, κυρίως, θέματα εμπιστοσύνης, νοουμένης και της δουλειάς που κάνει ο Σταύρος. Αυτό ήταν κάτι που με κρατούσε πίσω στην αρχή, αλλά στη συνέχεια ο Σταύρος "εξανέμισε" όλες μου τις αμφιβολίες και ενδοιασμούς.

Όταν η σχέση σας είδε το φως της δημοσιότητας πώς αντέδρασες;
Στην αρχή προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τη δημοσιοποίηση της σχέσης μας, αλλά στην πορεία αυτό  ήταν δύσκολο, οπόταν αποδέχθηκα την κατάσταση. Πρώτιστα, ήθελα να προστατεύσω το παιδί μου, το οποίο βάζω πάνω απ' όλα. Όταν, όμως, αντιλήφθηκα ότι αυτή η σχέση είναι αληθινή, ένιωσα πιο άνετα και δεν με επηρέασε ιδιαιτέρως η προς τα έξω προβολή της.

Αλήθεια, πώς αντιμετώπισε ο γιος σου τη σχέση σου με τον Σταύρο;
Ο Ηλίας γνώρισε τον Σταύρο ως φίλο στην αρχή και οι δύο τους ανέπτυξαν μία όμορφη σχέση, αφού ο Ηλίας ένιωσε αμέσως άνετα μαζί του. Στη συνέχεια, όταν του αποκαλύψαμε πως είμαστε μαζί, χάρηκε πάρα πολύ. Θεωρώ, άλλωστε, πως μια γυναίκα είναι σε θέση να αισθανθεί και να κρίνει αν ο άνθρωπος που επιλέγει θα είναι σωστός απέναντι στο παιδί της.

Ένα δεύτερο παιδάκι θα το ήθελες;
Αν με βοηθήσει ο Θεός φυσικά. Τα παιδιά τα αγαπώ πάρα πολύ. Η οικογένεια και τα παιδιά είναι πολύ σημαντικά στη ζωή μου.

Εκτός από μια ερωτευμένη γυναίκα και μητέρα ενός παιδιού είσαι και γυναίκα καριέρας. Διατηρείς τη δική σου επιχείρηση, τα Escluso jewelry, όπου εισάγεις και φτιάχνεις κοσμήματα…
Εισάγω κοσμήματα από Ελλάδα, Ιταλία και Παρίσι από αρκετούς σχεδιαστές εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια φτιάχνω τα δικά μου κοσμήματα. Με τις συλλογές μου έχω πάει σε αρκετές εκθέσεις στο Παρίσι κάθε σεζόν.

Γιατί επιλέγεις το Παρίσι;
Πιστεύω πως είναι το κέντρο και η πόλη της μόδας και με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Το επίπεδο είναι πάρα πολύ υψηλό και προσωπικά νιώθω πολύ περήφανη που έχω καταφέρει να μπω σε αυτές τις εκθέσεις και που τα κοσμήματά μου βρίσκονται σε διάφορες χώρες και σε διάφορα καταστήματα.

Ποια είναι η πηγή έμπνευσής σου, ώστε να δημιουργείς τα κοσμήματα;
Αυτό που με εμπνέει να δημιουργώ είναι πρώτιστα η δική μου αισθητική και ανάγκη για το τι κοσμήματα θα ήθελα να φοράω. Δεν επηρεάζομαι από κάτι, ό,τι κάνω το κάνω βάσει του γούστου μου και, φυσικά,  όταν αυτό αρέσει και στους άλλους, είναι κάτι που με γεμίζει πιο πολύ.

Ποιο ήταν το ερέθισμα, για να ξεκινήσεις να φτιάχνεις κοσμήματα;
Το κόσμημα το αγαπώ και επειδή την καλλιτεχνική φλέβα την είχα μέσα μου από παιδί, αποφάσισα να κάνω μια δική μου ολοκληρωμένη σειρά κοσμημάτων, η οποία αποτελείται από έξι συλλογές με την επωνυμία Elena Andreou Jewelry.

Να υποθέσω πως τώρα ετοιμάζεις και τη νέα σου κολεξιόν, σωστά;
Ακριβώς. Συνεχίζω να δημιουργώ καινούργια σχέδια, εμπλουτίζοντας τις συλλογές μου και φτιάχνοντας κοσμήματα τα οποία να μπορούν να φορεθούν κάθε στιγμή της ημέρας. Είναι ένα "Mix and Match", ενώ αυτό που τα χαρακτηρίζει είναι η διαχρονικότητα.

Τη μόδα την παρακολουθείς;
Την παρακολουθώ, αλλά όχι φανατικά. Επιλέγω πάντα αυτό που ταιριάζει σε εμένα.

Το μυστικό για να διατηρείς αυτό το καλογυμνασμένο σώμα, ποιο είναι;
Πρώτα πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας και εγώ τον αγαπώ. Γυμνάζομαι, προσέχω τη διατροφή μου σε λογικά πλαίσια και γενικότερα νιώθω πολύ καλά. Πιστεύω πως ένας ευτυχισμένος άνθρωπος μπορεί να τα έχει όλα σε ισορροπία. Σίγουρα υπάρχουν και οι δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι πάντα αισιόδοξη.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι είσαι από τους ανθρώπους που δεν επαναπαύονται με τίποτα. Μέχρι πού φτάνουν τα όνειρά σου;
Όνειρό μου, στον επαγγελματικό τομέα, είναι να προωθήσω ακόμη περισσότερο τη δουλειά μου στο εξωτερικό. Σε προσωπικό επίπεδο θέλω να χαίρομαι τις αληθινές στιγμές με τα αγαπημένα μου πρόσωπα, γιατί αυτό είναι η ζωή. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και μακάρι να μπορώ να προσφέρω τη βοήθειά μου σε όποιον τη χρειαστεί.

Τι σε βγάζει εκτός ορίων;
Σίγουρα, αν κάποιος πληγώσει ένα παιδί με οποιονδήποτε τρόπο. Με θυμώνουν, επίσης, η αγένεια και το ψέμα.

Έχεις μετανιώσει για επιλογές του παρελθόντος;
Έχω μετανιώσει για πράγματα που δεν έχω κάνει. Μόνο γι' αυτά μετανιώνω.

Κλείνοντας, αν σου έλεγα να βάλεις έναν τίτλο ταινίας στη μέχρι τώρα ζωή σου, ποιος θα ήταν αυτός;
"Eat Pray Love", ο τίτλος μιας ρομαντικής ταινίας με την Τζούλια Ρόμπερτς.    

 


 

Tags Ελενα Ανδρεου, Σταύρος κωνσταντίνου, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0049 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0329 s // Total time: 0.0378 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X