Αυτό είναι το νέο σπίτι που μετακομίζει η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της!


Αυτό είναι το νέο σπίτι που μετακομίζει η Φαίη Σκορδά με τα παιδιά της!

Όλη η αλήθεια!

Η Φαίη Σκορδά, η οποία το τελευταίο διάστημα, απολαμβάνει όμορφες διακοπές με τα παιδιά της, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό από τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, αποφάσισε να μετακομίσει σε νέο σπίτι.

Το τελευταίο διάστημα, υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν την παρουσιάστρια, να μετακομίζει στα Βόρεια Προάστια από τα Νότια που διέμενε τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real Life, κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

“Όχι, δεν ισχύει. Δεν αναζητεί σπίτι ούτε στην Κηφισιά ούτε στο Μαρούσι, όπως ακούγεται. Ισχύει ότι θα φύγει από την όμορφη μονοκατοικία όπου ζει μέχρι σήμερα με τα δυο της παιδιά στην Βουλιαγμένη, ψάχνει ωστόσο σπίτι στα νότια προάστια. Δεν θέλει τα παιδιά της να αλλάξουν περιβάλλον. Επιθυμεί να βρίσκονται κοντά στον πατέρα τους, για να μη στερηθούν ούτε στο ελάχιστο τη φυσική του παρουσία”, αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον.

Καθοριστικός παράγοντας για την απόφασή της, ήταν το γεγονός πως ο μεγάλος της γιος, Γιάννης, θα πάει πρώτη τάξη δημοτικού και η παρουσιάστρια, δεν επιθυμεί ο γιος της να αλλάξει περιβάλλον.

Tags φαιη σκορδα, Σπιτι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8104 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3626 s // Total time: 2.1730 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X