Βίκυ Καγιά: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που ενισχύουν τις φήμες για εγκυμοσύνη


Βίκυ Καγιά: Οι νέες φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα που ενισχύουν τις φήμες για εγκυμοσύνη

Δείτε τις εικόνες

Οι φήμες για δεύτερη εγκυμοσύνη ξεκίνησαν από τα social media όταν εκείνη πόσταρε μια φωτογραφία της στην οποία οι διαδικτυακοί της φίλοι διέκριναν την κοιλίτσα της και άρχισαν τα σχόλια περί εγκυμοσύνης, χωρίς ωστόσο εκείνη να απαντά.

Στις νέες φωτογραφίες του tlife.gr πάντως φαίνεται ξεκάθαρα πως κάτι καλό συμβαίνει στην Βίκυ Καγιά. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και το φορτωμένο πρόγραμμα του ζευγαριού τον περασμένο χειμώνα δεν άφησαν πολλά περιθώρια για να περάσει πολύ χρόνο μαζί, αλλά και με την κόρη του, Μπιάνκα. Τώρα έχουν βρει λίγο ελεύθερο χρόνο, λόγω καλοκαιριού, ώστε να απολαύσουν ολιγοήμερες διακοπές και ποιοτικό χρόνο ως ζευγάρι.

Ο φωτογραφικός φακός του tlife.gr “τσάκωσε” την Βίκυ και τον σύζυγό της σε πολυσύχναστη παραλία της Μυκόνου. Βέβαια, ο Ηλίας Κρασσάς, ως επιτυχημένος επιχειρηματίας δεν άφησε το τηλέφωνο, καθώς αν και καλοκαίρι, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τρέχουν. Η σύζυγός του δεν τον άφηνε σε ησυχία και εκείνος τελικά δεν της χάλασε χατήρι και πήγαν να κολυμπήσουν μαζί στην θάλασσα.

Tags βικυ καγια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9186 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4065 s // Total time: 2.3251 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X