20 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 2017

Η απαγόρευση της συντρόφου του Αντώνη Κανάκη για την ίδια και το μωρό τους!

shareit!

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Ο Αντώνης Κανάκης και η σύντροφός του, Επιστήμη Μπόνου, πριν από οκτώ μήνες υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το κοριτσάκι τους.

Αν και το ζευγάρι προφυλάσσει την ιδιωτική του ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς δεν έχουμε δει ποτέ μέχρι σήμερα να κυκλοφορεί κάποια φωτογραφία της μπέμπας τους, ωστόσο, εκείνη θέλησε να ενημερώσει μέσω επιστολής, πως δεν επιθυμεί την απαθανάτιση της κόρης τους και της ίδιας, χωρίς την άδειά της.

Διαβάστε πιο κάτω τη σχετική ανακοίνωση:

Προς

Υπεύθυνους έκδοσης και διευθυντές περιεχομένου\σύνταξης εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και τηλεοπτικών διαδικτυακών εκπομπών, ιστοσελίδων, sites, blogs, ιστοτόπων κ.λ.π.
Κυρίες και Κύριοι     

Τις τελευταίες 2 ημέρες η εντολέας μου κα Επιστήμη Μπόνου παρατήρησε επίμονες απόπειρες από φωτογράφους (παπαράτσι), να αποτυπώσουν αυτήν και το ανήλικο (βρέφος 8 μηνών) τέκνο της σε στιγμές απολύτως ιδιωτικού βίου τους.

Επιθυμώ για λογαριασμό της, αλλά και για το ανήλικο τέκνο της, να σας γνωστοποιήσω ότι η λήψη αυτών των φωτογραφιών έγινε χωρίς την απαιτούμενη από την ίδια άδεια και εφόσον σας προταθούν για δημοσίευση από το μέσο\ έντυπο σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό συνιστά παράνομη πράξη.

Η εντολέας μου ρητώς δηλώνει ότι δεν επιθυμεί κανενός είδους δημοσιότητα, καθώς, δικαιολογημένα θεωρεί ότι δεν συνιστά "δημόσιο" πρόσωπο.

Το ίδιο ισχύει, προφανώς και για το ανήλικο τέκνο της.

Συνεπώς και προς το σκοπό προστασίας των δικαιωμάτων της εντολέως μου, σας ενημερώνω πως, επειδή τυχόν φωτογραφίες που απεικονίζουν την ίδια και το παιδί της (μαζί ή μεμονωμένα), έχουν ληφθεί ή θα ληφθούν στο μέλλον χωρίς την άδεια – συναίνεση της, η κυρία Επιστήμη Μπόνου δεν συναινεί σε καμία μορφή δημοσίευσης – αναδημοσίευσης, διακίνησης, προβολής φωτογραφιών με αυτό το περιεχόμενο, είτε τώρα, είτε στο μέλλον.

Με την πεποίθηση ότι θα σεβαστείτε την ηθικά αλλά και νομικά κατοχυρωμένη επιθυμία της, σας μεταφέρω ήδη τις ευχαριστίες της.

Η πληρεξούσια δικηγόρος

Χριστίνα Παναγουλέα"

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com