Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο κούκλος σύντροφός της στα social media


Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εμφανίστηκε για πρώτη φορά ο κούκλος σύντροφός της στα social media

Δείτε το βίντεο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι η παίκτρια που χρεώθηκε τους περισσότερους συντρόφους τόσο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού όσο και κατά την αποχώρήση της. Γιώργος Αγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος και Κώστας Κκοκκίνακης είναι οι "σχέσεις" που της χρέωσαν ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ίσχυε. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πριν μπει στο παιχνίδι διατηρούσε επί 10 μήνες μια σχέση για την οποία μάλιστα είχε μιλήσει σε όλα τα παιδιά στον Άγιο Δομίνικο, ούσα πολύ ερωτευμένη μαζί του. Βγαίνοντας από το παιχνίδι η ίδια δεν έκανε καμία δήλωση για εκείνον ούτε καμία δημόσια εμφάνιση κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι δεν είναι πια μαζί. Ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Μετά από μια συζήτηση που είχαν μεταξύ τους κατέληξαν σε μια κοινή απόφαση η οποία ήταν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο λόγος; Η επίθεση που δέχτηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από κάποιους όταν βγήκε από το παιχνίδι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επηρεάσει την εικόνα του άντρα που έχει επιλέξει να έχει δίπλα της καθώς κι αυτός είναι ένας πολύ σοβαρός επιστήμονας και μορφωμένος άνθρωπος.

Το όνομα αυτού… Στάθης. Ο Στάθης είχε καλέσει και την Ευρυδίκη σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας και η πρώην παίκτρια του Survivor δεν είχε κρύψει την συγκίνηση και την νοσταλγία της. Ο Στάθης, λοιπόν, είναι αθλίατρος και πολύ γνωστός στον χώρο που εργάζεται η Ευρυδίκη. Έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, όπως την αγάπη για την θάλασσα, τα σπορ και την γυμναστική.

Παρά την απόφαση που είχε πάρει το ζευγάρι, να κρατήσει τα φλας της δημοσιότητας μακριά από την σχέση του και να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις όσο μπορεί οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνιση σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας με παρέα ακόμη ένα φιλικό τους ζευγάρι. Ο φακός "τσάκωσε" αυτό το στιγμιότυπο και το youweekly.gr δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του περιβόητου Στάθη, που έχει αναστατώσει τόσο την ζωή όσο και την καρδιά της Ευρυδίκης.

Όπως θα ακούσετε και στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το youweekly.gr η φίλη της αποκαλεί τον άντρα που κάθεται δίπλα της ως «Ο δικός σου» και η αμηχανία της Ευρυδίκης που γνώριζε πως η φίλη της την τραβάει βίντεο είναι εμφανέστατη…

Tags Ευρυδικη Βαλαβανη, συντροφοσ, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3371 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3764 s // Total time: 2.7135 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X