Η Wikipedia "πέθανε" την Αθηνά Οικονομάκου


Η Wikipedia "πέθανε" την Αθηνά Οικονομάκου

Mακάβρια φάρσα. Έξαλλη η ηθοποιός

Θύμα μακάβριας φάρσας έπεσε η Αθήνα Οικονομάκου η οποία εμφανίστηκε στη Wikipedia ως νεκρή. Σύμφωνα με το προφίλ της στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στη Ζάκυνθο, με τους φαρσέρ μάλιστα να δίνουν και λεπτομέρειες.

Φυσικά, οι ψευδείς πληροφορίες διορθώθηκαν μετά από λίγες ώρες και δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Η ηθοποιός που όπως ήταν αναμενόμενο έγινε έξαλλή απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.
Αρχικά δημοσίευσε μια φωτογραφία με το δημοσίευμα γράφοντάς "Καλημέρα και Χρόνια πολλά".


Στην συνέχεια η ηθοποιός ανήρτησε τη σελίδα όπου το εν λόγω site σου ζητάει να προσθέσεις κάποια πληροφορία τονίζοντας πως μπορεί ο καθένας να γράψει ότι θέλει. Συγκεκριμένα έγραψε: "Χρόνια πολλά και σε εσένα αλλά πολύ κακόγουστο το αστείο σου φίλε-η. Και πολύ γελοίος ο τρόπος που μπορείς να προσθέσεις οποιαδήποτε πληροφορία στον οποιονδήποτε στο wikipaidia".

Τέλος αφού ανακάλυψε ποια ip διεύθυνση γράφτηκαν αυτά σχολίασε: "Εθνική Τράπεζα(Ζωοδόχου Πηγής και Ακαδημίας). Τώρα… υπάλληλος είναι… απλός περαστικός είναι… Πάντως εδώ του ήρθε η έμπνευση να γράψει την εξυπνάδα του".

Η Αθηνά Οικονομάκου συνεχίζει τις διακοπές της και σύμφωνα με τις τελευταίες της ανάρτησεις στο instagram βρίσκεται στη Μύκονο, περνώντας χαλαρές στιγμές πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις ενώ έγραψε και για το πως αισθάνεται μετά από αυτή τη μακάβρια φάρσα. 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, θανατος, wikipedia


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5879 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2471 s // Total time: 2.8350 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X