Πώς θα τον κάνετε να σας ζητήσει ραντεβού!


Πώς θα τον κάνετε να σας ζητήσει ραντεβού!

Μην τα αφήνετε όλα πάνω του και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας!

Mπορεί οι άντρες να έχουν τη φήμη του κυνηγού και παραδοσιακά να είναι αυτοί που κάνουν πάντα το πρώτο βήμα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εμείς θα πρέπει να καθίσουμε άβουλες και να περιμένουμε τον πρίγκιπα να μας διαλέξει. Κακά τα ψέματα, το αντίθετο φύλο πλέον δεν έχει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που είχε κάποτε. Οι σχέσεις είναι πιο δύσκολες, οι καιροί αλλάζουν και οι περισσότεροι από εμάς το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να έρθουμε αντιμέτωποι με... χυλόπιτες! Αν λοιπόν υπάρχει κάποιος άντρας, για τον οποίο ενδιαφέρεστε και θέλετε, εννοείται, να σας ζητήσει να βγείτε, αλλά εσείς δεν έχετε το θάρρος να πάρετε την πρωτοβουλία, μπορείτε με κάποιους απλούς τρόπους να του δείξετε ότι είστε διαθέσιμη και τελικά να κερδίσετε το πολυπόθητο ραντεβού μαζί του!

1. Η βοήθεια της... φίλης: Η γυναικεία φιλία θα λέγαμε ότι παίρνει άλλες διαστάσεις, σχεδόν μυθικές, όταν η μία θα πρέπει να βοηθήσει την άλλη με το... ερωτικό της θέμα! Ριχνόμαστε στην μάχη με αυταπάρνηση και είμαστε ικανές να βγάλουμε την κολλητή μας και μοντέλο της Victoria's Secret προκειμένου να την εκθειάσουμε. Αυτό λοιπόν που έχετε να κάνετε, εφόσον φυσικά βρίσκεστε στον ίδιο χώρο με το αντικείμενο του πόθου σας, είναι να βάλετε τη φίλη σας να διαπιστώσει με έκπληξη το πόσο ταιριαστό ζευγάρι θα μπορούσατε να είστε! Εσείς χαμογελάστε ντροπαλά και αφήστε όλα τα υπόλοιπα στο χρόνο! Ήδη η ιδέα του μπήκε. Ή έστω του πέρασε από το μυαλό.

2. Καλέστε τον κάπου με την παρέα σας: Αν σχεδιάζετε ένα διήμερο με την παρέα σας σε κάποιο εξοχικό, μπορείτε να το αναφέρετε μπροστά του και στη συνέχεια να τον καλέσετε! Αν τον δείτε διστακτικό μπορείτε να επιμείνετε και αν του αρέσετε έστω και λίγο να ξέρετε ότι θα δεχτεί. Σε ποιον δεν αρέσουν άλλωστε οι εκδρομές. Μπορεί να μην σας ζητήσει κατά τη διάρκεια της απόδρασης να βγείτε, θα είναι και λίγο δύσκολο, αλλά σίγουρα θε έρθετε πιο κοντά και θα γνωριστείτε καλύτερα.

3. Σχέδια σαββατοκύριακου: Το σαββατοκύριακο είναι πάντα μία πολύ καλή αφορμή για εξόδους και φυσικά για νέες γμωριμίες. Ρωτήστε τον τι σχέδια έχει και όταν σας πει, κάντε την έκπληκτη, στα ψέματα φυσικά, και πείτε ότι λατρεύετε το συγκεκριμένο ή ότι πάντα θα θέλατε να το δοκιμάσετε! Αν του κόβει λίγο και φυσικά του αρέσετε, πολύ πιθανό να σας προτείνει να τον ακολουθήσετε. Προσοχή, αν πει ότι θα παίξει ποδόσφαιρο με τους φίλους του, νομίζουμε πως είναι αυτονόητο πως δεν θα ακολουθήσετε. Διαφορετικά σας βλέπουμε με ρήξη χιαστού!

4. Περιγράψτε του την ρουτίνα σας: Αν για παράδειγμα μετά τη δουλειά έχετε ένα συγκεκριμένο μαγαζί στο οποίο και πηγαίνετε με την παρέα σας για να χαλαρώσετε ή σχεδόν πάντα βρίσκεστε στο γυμναστήριο, μπορείτε να το αναφέρετε σε κάποια από τις συζητήσεις σας. Έτσι, και θα ξέρει πότε είστε ελεύθερη, αν θέλει να σας ζητήσει να βγείτε, αλλά θα γνωρίζει και ανά πάσα ώρα και στιγμή που θα μπορεί να σας βρει. Ειδικά αν μένετε και στην ίδια περιοχή, να ξέρετε ότι σίγουρα κάποια στιγμή θα τον δείτε μπροστά σας. Αν φυσικά του αρέσετε! Απαραίτητη προυπόθεση...

Tags ραντεβου, σχεσεις, love affair


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3051 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3543 s // Total time: 2.6594 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X