Η Λάουρα Νάργες έγινε 27 ετών και ανήρτησε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες γενεθλίων!


Η Λάουρα Νάργες έγινε 27 ετών και ανήρτησε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες γενεθλίων!

Δείτε που πέρασε τη ξεχωριστή αυτή ημέρα

Τα γενέθλιά της είχε πριν από μερικές ημέρες η Λάουρα Νάργες, την οποία είδαμε μάλιστα να τολμάει και μία μεγάλη αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, βάφοντας τα μαλλιά της… γαλάζια!

Διαβάστε επίσης: Γάμος στη Γερμανία για Λάουρα Νάργες και Μιχάλη Μουρούτσο

Η πρώην παίκτρια του “Survivor”, η οποία έγινε 27 ετών, αυτές τις ημέρες απολαμβάνει όμορφες διακοπές στην Κέρκυρα, από όπου και ανέβασε δύο υπέροχες φωτογραφίες, ποζάροντας με τον αριθμό και θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο για τις ευχές που της έστειλαν.

Διαβάστε επίσης: Η Λάουρα Νάργες ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς πιο αδύνατη από ποτέ!

“08.08, η ημερομηνία γέννησης μου. Αν γυρίσετε το 8, θα δείτε το μαθηματικό άπειρο - Τόσο δηλαδή σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ευχές που συνεχίζετε να μου λέτε από προχθές! Πραγματικά, δεν είναι λίγα αυτά που έζησα μέσα σε 26 χρόνια. Και καλά και αρκετά κακά όμως... Τα αρνητικά έμαθα να τα δέχομαι, να διδάσκομαι από αυτά και να είμαι ευγνώμων, γιατί νιώθω πολύ δυνατή, τόσο, όσο ποτέ ξανά. Ανυπομονώ να δω τι μου επιφυλάσσει η 27η χρονιά της ζωής μου, τι ταξίδι θα κάνω, τι καινούρια μαθήματα θα πάρω, ποιους ανθρώπους θα συναντήσω. Έτσι, γιατί η κάθε ηλικία έχει και τη χάρη της, σωστά; Σας αγαπώ διαμαντάκια μου”, έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες.

Tags Λαουρα Ναργες, showbiz κύπρος, gossip, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3084 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2504 s // Total time: 2.5588 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X