Σαν δύο σταγόνες νερό! Επώνυμες Κύπριες που μοιάζουν απίστευτα με stars του εξωτερικού


Σαν δύο σταγόνες νερό! Επώνυμες Κύπριες που μοιάζουν απίστευτα με stars του εξωτερικού

Δείτε τις εικόνες

Ίσως υπάρχει για όλους μας ένας κλώνος σε αυτόν τον πλανήτη. Σίγουρα για πέντε επώνυμες Κύπριες υπάρχουν εκπρόσωποι από την ελληνική ή και τη διεθνή showbiz που μοιάζουν αρκετά μαζί τους. Δείτε πιο κάτω τις εικόνες που συγκέντρωσε το ilovestyle.com. Τι λέτε εσείς; Μοιάζουν ή όχι; 

Και οι δύο ασχολούνται με το χώρο της μόδας. Ο λόγος για την Άντρεα Κυριάκου (αριστερά) και την Star Ελλάς 2014, Ισμήνη Νταφοπούλου (δεξία). Τα σαρκώδη χείλη, τα χοντρά φρύδια και το έντονο βλέμμα μερικά από τα κοινά χαρακτηριστικά τους. 

Ξανθές με μπλε μάτια και έντονα χείλη Άντρη Καραντώνη (αριστερά) και Δούκισσα Νομικού (δεξία) μοιάζουν πολύ μεταξύ τους.

Σε αυτή την περίπτωση μιλάμε απλά για μία πολύ μεγάλη ομοιότητα. Η Κύπρια παρουσιάστρια, Δήμητρα Μακρυγιάννη (αριστερά) και η τραγουδίστρια από τη Ρουμανία, Alexandra Stan θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αδερφές.

Στην περίπτωση αυτή απλά μιλάς για δύο πανέμορφες γυναίκες. Η Irina Shayk (δεξία) είναι αναμφισβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη και ναι στην Κύπρο υπάρχει ένα μοντέλο, η Τιμοθέα Νεάρχου (αριστέρα) που της μοιάζει απίστευτα. 

Και στην συγκεκριμένα περίπτωση μιλάμε για μεγάλη ομοιότητα. Και οι δύο είναι μοντέλα με μεσογειακή ομορφιά. Η Miss Κύπρος 2015, Μαρία Κώστα (αριστερά) μοιάζει πάρα πολύ με το μοντέλο Anabel Armario (δεξία) που γνωρίσαμε μέσα από τις τηλεοπτικές διαφημίσεις των καταστημάτων, Beauty Line.  

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ομοιοτητες, επώνυμες κύπριες, Διασημες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9642 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3544 s // Total time: 2.3186 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X