Συμπρωταγωνιστές που έγιναν κολλητοί μετά τη συνεργασία τους!


Συμπρωταγωνιστές που έγιναν κολλητοί μετά τη συνεργασία τους!

Φιλίες μέσα από τον καλλιτεχνικό χώρο

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί σε Ελλάδα και εξωτερικό που έχουν αναπτύξει φιλίες μετά από κάποια συνεργασία τους, είτε στην τηλεόραση, είτε σε θέατρο και κινηματογράφο.

Οι απαιτήσεις των πολύωρων γυρισμάτων έφεραν κάποιους ηθοποιούς λίγο πιο κοντά, με αποτέλεσμα να γεννηθούν φιλίες που μετράνε πολλά χρόνια. Αρκετά είναι αυτά τα παραδείγματα και η ομάδα του ilovestyle.com εντόπισε για εσάς κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους.

Διαβάστε επίσης: Φιλίες της κυπριακής showbiz που κρατούν χρόνια!

Η Jennifer Aniston και η Courtney Cox γνωρίστηκαν το 1994 στα γυρίσματα της σειράς ''Friends'' και από τότε έγιναν κολλητές.

Η Ελένη Βαϊτσου και η Τζούλη Τσόλκα γνωρίστηκαν το 2013, πρωταγωνιστώντας στη σειρά “Μπρούσκο” και πλέον είναι αχώριστες!

Ο Brad Pitt και ο George Clooney γνωρίστηκαν το 2001 στα γυρίσματα της ταινίας ''Ocean’s 11'' και από τότε έγιναν αδερφικοί φίλοι.

Η σειρά “Η ζωή της άλλης”, το 2009 ήταν η αφορμή για να φέρει κοντά την Αθηνά Οικονομάκου και τη Βάσω Λασκαράκη, οι οποίες πλέον είναι κολλητές!

Το 2005 εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες η σειρά φαινόμενο “Στο παρά 5”, στο οποίο η Ζέτα Μακρυπούλια και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γνωρίστηκαν και έγιναν φίλες.

Ο Jimmy Fallon και ο Justin Timberlake συνεργάστηκαν για πρώτη φορά το 2003, όταν παρουσίασαν μαζί ένα σκετς στην εκπομπή Saturday Night Live. Έκτοτε έχουν γίνει κολλητοί

Αν και η Cameron Diaz συνεργάστηκε το 2000 με την Drew Barrymore στις ταινίες ''Charlie's Angels'' γνωρίστηκαν πρώτη φορά σε μια καφετέρια, όταν ακόμα δεν ήταν τόσο διάσημες.

Tags φιλιες, συμπρωταγωνιστες, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3966 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3753 s // Total time: 2.7720 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X