Αρχίζουν οι προετοιμασίες για ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά φεστιβάλ της Κύπρου


Αρχίζουν οι προετοιμασίες για ένα από τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά φεστιβάλ της Κύπρου

Έρχεται το 14ο Ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας είναι  παγκύπριας εμβέλειας και πραγματοποιείται με απόλυτη επιτυχία εδώ και 13 χρόνια την 1η Οκτωμβρίου, ενώ προσελκύει  πέραν των 10.000 επισκεπτών, ντόπιων και ξένων,  και αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες γιορτές που είναι αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην Παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Κύπρος-Κρήτη-Χαλκιδική
Το Φεστιβάλ έχει και  διακρατικό χαρακτήρα με συμμετέχοντες οργανισμούς  από Κρήτη και Χαλκιδική. Είναι  μια θαυμάσια ευκαιρία οι παρευρισκόμενοι να γνωρίσουν την παράδοση στις διάφορες μορφές της με σκοπό οι νεότερες γενιές να βιώσουν  τα ήθη και τα έθιμα , ενώ ακόμη  λειτουργεί ως πόλος έλξης για πολιτιστικό τουρισμό.

Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να διατηρήσει, να προβάλει και να προωθήσει την Παραδοσιακή Κουλτούρα του τόπου μας, στηρίζοντας παράλληλα και  τις γυναίκες της υπαίθρου μας στην προσπάθεια τους για επαγγελματική δραστηριότητα.

Το Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας είναι καινοτόμο μιας και  κάθε χρόνο έχει διαφορετικό ύφος και θεματική, πάντα όμως βασισμένο στην παράδοση! Η καινοτομία του εστιάζεται στο ότι έχει σταθερή ημερομηνία και κάθε χρόνο φιλοξενείται από διαφορετική κοινότητα και αυτό του δίνει άλλο χαρακτήρα. Μέσω του φεστιβάλ γίνεται προσπάθεια ανάδειξης του παραδοσιακού χαρακτήρα της κοινότητας που το φιλοξενεί. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ, 14ο Ετήσιο Φεστιβάλ Παραδοσιακής Κουλτούρας, go out, φεστιβάλ, διασκεδαση, εκδηλωση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9236 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3546 s // Total time: 2.2782 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X