Miss Dior Εau de Parfum: Ένα άρωμα που "μυρίζει" σαν τον έρωτα, για τις σύγχρονες γυναίκες.


Miss Dior Εau de Parfum: Ένα άρωμα που "μυρίζει" σαν τον έρωτα, για τις σύγχρονες γυναίκες.

Κυκλοφορεί ξανά με μια χειροποίητη, floral αισθαντικότητα

To 1947 o Dior δημιούργησε το Miss Dior, ένα άρωμα υψηλής ραπτικής, που γεννήθηκε μέσα από μια έκρηξη ζωής με την ένταση του Green floral που ξεχωρίζει και τους αφήνει όλους μαγεμένους... Ο Christian Dior δημιούργησε αυτό το άρωμα για να ενσωματώσει την επαναστατική σιλουέτα του New Look και να χαρίσει ένα αισθησιακό άρωμα εμπνευσμένο από τις γυναικείες καμπύλες.

Σήμερα, με τη νέα εκδοχή του Francois Demachy, το Miss Dior Εau de Parfum εξελίσσεται σε αρμονία με τη γραμμή Dior, που επαναπροσδιορίζεται από μια γυναίκα, για γυναίκες που δε φοβούνται τίποτα. Αυτή η οσφρητική επανάσταση ενισχύει το ταπεραμέντο και τη σαγήνη του αρώματος και χωρίς να χάνει την αυθεντικότητά του, το Miss Dior γίνεται άμεσα αναγνωρίσιμο αλλά με νέες πιο ζωηρές νότες.

Ο οίκος Dior έχει πειραματιστεί με πολλές επαναστατικές δημιουργίες και το Miss Dior ήταν πάντα μία από αυτές. Με πλήρη δύναμη, διατηρεί την φλογερή καρδιά και την υψηλής ραπτικής ψυχή του.

Όπως έκανε ο Christian Dior για τις νεαρές γυναίκες του New Look, ο Francois Demachy επιζητά να εκφράσει με μια μυρωδιά την ιδέα ενός αρώματος, που εκφράζει το συναίσθημα του έρωτα, ένα άρωμα που "μυρίζει" σαν τον έρωτα, για τις σύγχρονες γυναίκες.

Περισσότερο από ποτέ, ήθελε να προσδώσει τα στοιχειά ενός αυθάδικα κομψού αρώματος, περιγράφοντας την θηλυκότητα Dior με ένα ύφος υψηλής ραπτικής αλλά σε μια πιο μοντέρνα και ανυπότακτη κομψή εκδοχή.

Καθώς σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, η γυναίκα Dior ενσαρκώνει ένα ζωηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση πνεύμα όπως η ομορφιά αρέσκεται να προκαλεί ευχαρίστηση αλλά και να χορεύει στον δικό της ρυθμό.

Γι’ αυτές τις φλογερές γυναίκες, ευαίσθητες στην καρδιά και εύγλωττες στις λέξεις, συνέθεσε ένα, ειδικά στα μετρά τους άγριο τριαντάφυλλο δημιουργημένο σαν το ωραιότερο φόρεμα χορού. Πρόκειται για την εκδοχή ενός πνευματώδους και μοντέρνου Miss Dior.

Γεμάτο δύναμη, ζωντάνια και πάθος το νέο Miss Dior Εau de Parfum κυκλοφορεί ξανά με μια χειροποίητη, floral αισθαντικότητα. Η σύνθεσή του περιέχει τις προδιαγραφές ενός αισθησιακού και μελένιου τριαντάφυλλου της Grasse, το οποίο έχει ενωθεί με το αισθησιακό πνεύμα του Turkish Damascus rose.

Στροβιλιζόμενες κορδέλες από δυνατές νότες κίτρου ξεχωρίζουν σε μορφή σαγκουινιού, μανταρινιού και περγαμόντου Καλαβρίας. Αυτή η γενναιόδωρη και αιθέρια Miss αποκαλύπτει τις θελκτικές της καμπύλες, πλεγμένη σαν μια λεπτεπίλεπτη δαντέλα με έντονους ροζ κόκκους πιπεριού και ξύλου τριανταφυλλιάς.

Tags Miss Dior Εau de Parfum, dior, perfume, αρωμα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0662 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3490 s // Total time: 2.4152 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X