Η Bobbi Brown λανσάρει μια συλλογή εμπνευσμένη από το surf, την άμμο και τον ήλιο


Η Bobbi Brown λανσάρει μια συλλογή εμπνευσμένη από το surf, την άμμο και τον ήλιο

Για μια χαλαρή εμφάνιση, τέλεια για κάθε ώρα της μέρας

Η Bobbi Brown λανσάρει μια συλλογή εμπνευσμένη από το surf, την άμμο και τον ήλιο. Αυτό το καλοκαίρι, συνδυάστε φρέσκο, λαμπερό δέρμα με αποχρώσεις λες και είναι βγαλμένες από αστραφτερά τυρκουάζ νερά, ηλιόλουστες ακτές και ατελείωτες μέρες χαλάρωσης στην παραλία. Για μια χαλαρή εμφάνιση, τέλεια για κάθε ώρα της μέρας, από τις πρώτες πρωινές βόλτες στην παραλία μέχρι τα κοκτέιλ την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

LIMITED-EDITION, EYE SHADOW TRIO

LOVE: Driftwood, Oyster, Sandy

Ένα μείγμα μεταλλικών, λαμπερών σκιών σε μια παλέτα περιορισμένης έκδοσης σε μπλε, χρυσές και nude αποχρώσεις. Το εξωτερικό της παλέτας είναι εμπνευσμένο από την παραλία και διαθέτει αποχρώσεις τις οποίες μπορείτε να αναμείξετε εύκολα και σας επιτρέπουν να "χτίσετε" πάνω στο τελικό αποτέλεσμα, κάνοντας την όποια απόχρωση όσο ανοιχτόχρωμη ή όσο σκουρόχρωμη θέλετε.

PEACE: Seafoam, Sea Glass, Surf

BEACH: Tiki, Sandcastle, Sunset

LIMITED-EDITION, HIGHLIGHTING POWDER

Μια λατρεία-θεσμός, αυτή η high-impact πούδρα αντανακλά το φως δημιουργώντας μια λαμπερή, κολακευτική λάμψη. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις περιορισμένης έκδοσης, με μεταξένια υφή η οποία εφαρμόζεται ομαλά και ομοιόμορφα χαρίζοντας σας μια φωτεινή επιδερμίδα.

Tags bobbi brown, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2893 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3314 s // Total time: 3.6207 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X