Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Νιώθω η νικήτρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν"


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Νιώθω η νικήτρια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν"

Κάνει τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν

Συνέντευξή στο περιοδικό "ΟΚ!" παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και έκανε τον απολογισμό της τηλεοπτικής σεζόν που τελείωσε, μίλησε για την μετακίνησή της από την πρωινή στην απογευματινή ζώνη αλλά και για τα νέα σχέδι της νέας τηλεοπτικής χρονιάς. 

Tελείωσε μια χρονιά με ανατρεπτικές αλλαγές. Έκανες τον απολογισμό σου;
Θεωρώ πως ήταν μια υπερπροσπάθεια στο τέλος της σεζόν να καταφέρουμε να ανεβάσουμε τα νούμερα της εκπομπής και να μπούμε στα σπίτια του κόσμου, για να μας αγαπήσει ο τηλεθεατής. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για όλο αυτό που πετύχαμε και μπορώ να πω ότι ξεπέρασε ακόμα και τις δικές μου προσδοκίες.

Ξεκίνησες να κάνεις το πρωινό στο κανάλι και εν μία νυκτί μαθαίνουμε πως μετακομίζεις στο απογευματινό. Εσύ ποια εκπομπή, αν είχες από την αρχή την επιλογή, θα έκανες;
Την απογευματινή!

Γιατί απάντησες θετικά στο πρωινό;
Γιατί αυτήν την πρόταση είχα μπροστά μου τη δεδομένη στιγμή. Η τηλεόραση ήταν κάτι που ήθελα να επαναφέρω στη ζωή μου και στα επαγγελματικά μου. Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και δελεαστική πρόταση και, φυσικά, έγιναν πολλές συζητήσεις πριν καταλήξουμε στο τι μπορούσα να κάνω. Το πρωινό το αγάπησα και πήγαινε πολύ καλά. Έπειτα, ήρθε η πρόταση του απογευματινού, στο οποίο καταλήξαμε και πάλι μετά από συζητήσεις μιας ολόκληρης εβδομάδας με το κανάλι. Η απόφαση δεν πάρθηκε, σε καμία περίπτωση, εν μία νυκτί!

Το πρωινό δεν είχε τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και γι' αυτό δέχθηκες και πολλά αρνητικά σχόλια, κυρίως από τους τηλεκριτικούς.
Ήταν πολύ λογικά και αναμενόμενα τα αρνητικά σχόλια, αν σκεφθεί κανείς ότι απείχα 4 χρόνια από την τηλεόραση. Αυτά, όμως, διήρκεσαν μόνο τις πρώτες δύο εβδομάδες, όταν δεν είχα αποδείξει κάτι ακόμη. Ήταν μια χρονιά που η Κωνσταντίνα ερχόταν από το πουθενά στην τηλεόραση. Πιστεύω, όμως, πως εάν συνεχιζόταν, θα πετυχαίναμε τον στόχο μας σε νούμερα τηλεθέασης.

Πώς σου έγινε η ανακοίνωση της μετακίνησής σου;
Ήταν μια απόφαση καθαρά του καναλιού και εγώ εννοείται πως συμφώνησα, παρ' όλο που αγάπησα και το πρωινό.

Μίλησες καθόλου με την Αλεξία Αναστασίου για αυτήν τη μετακίνηση;
Όχι, δεν ήταν δουλειά μου. Το κανάλι όφειλε να το κάνει. Παρ' όλα αυτά, όταν μου το ανακοίνωσαν, ρώτησα αν η Αλεξία είναι ενήμερη και αν συμφωνεί με την εν λόγω απόφαση. Το κανάλι με διαβεβαίωσε πως η Αλεξία είναι πιο ευχαριστημένη να κάνει το πρωινό και αυτό ήταν μια ανακούφιση για μένα. Δεν θα έμπαινα εγώ να πάρω τη θέση μιας άλλης παρουσιάστριας.

Εάν η Αλεξία δεν συμφωνούσε, τι θα έκανες;
Θα συνέχιζα στο πρωινό, αλλά αν ήταν απόφαση και οδηγία του καναλιού, δεν θα μπορούσα να το αγνοήσω. Αν η Αλεξία δεν συμφωνούσε με τη συγκεκριμένη μετακίνηση, πιστεύω πως το κανάλι θα έβρισκε μια άλλη λύση.

Δεν σε τρόμαξε αυτή η αλλαγή; Δεν φοβήθηκες μήπως χαλούσε η εικόνα σου;
Δεν σου κρύβω πως ήταν πολύ δύσκολο και για εμάς να προσαρμοστούμε από τη μια εκπομπή στην άλλη και, μάλιστα, σε τόσο σύντομο διάστημα. Προφανώς, οι απαιτήσεις της κάθε ζώνης είναι διαφορετικές. Εντούτοις, δεν φοβήθηκα καθόλου, γιατί θεώρησα πως το κανάλι έκανε μια λάθος εκτίμηση στην αρχή της σεζόν και θέλησε με αυτόν τον τρόπο να διορθώσει το λάθος του. Πίστευα, άλλωστε, πως η Αλεξία ταίριαζε περισσότερο στην πρωινή ζώνη. Εμένα δεν με φόβισε τόσο η αλλαγή, όσο η προσαρμογή από τη μια ζώνη στην άλλη.

Nιώθεις ευχαριστημένη με τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής σου;
Νιώθω πάρα πολύ ευχαριστημένη και περήφανη για την ομάδα μου. Δουλέψαμε πάρα πολύ, ώστε να δέσει αυτή η ομάδα. Προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τα δυνατά μας σημεία και ποντάροντας σε αυτά να βρούμε τη χρυσή συνταγή, για να μπούμε στα σπίτια του κόσμου. Τα νούμερα τηλεθέασης μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους με δεδομένες τις αλλαγές και τις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν στην πρώτη μας χρονιά. Είμαστε ευγνώμονες για τη θετική ανταπόκριση του κόσμου, που έφερε την εκπομπή για μεγάλα διαστήματα στην πρώτη θέση.

Ακόμα και η μετάβασή σου, όμως, στο απογευματινό έγινε και πάλι με αρνητικές κριτικές.
Ποτέ δεν σχολίασα το τι γράφτηκε, γιατί ήθελα να μιλήσω σε όλους με τη δουλειά μου, όταν τελειώσει η σεζόν. Ήθελα πρώτα να έχω τα αποτελέσματα. Διαβάζω και τώρα τα περιοδικά, όπως τα διάβαζα και στην αρχή, όταν τα σχόλια δεν ήταν και τόσο κολακευτικά. Τώρα νιώθω πολύ χαρούμενη που διέψευσα κάποιους που δεν πίστεψαν σε μένα από την αρχή.

Νιώθεις δηλαδή νικήτρια της φετινής σεζόν;
Νιώθω νικήτρια μέσα μου, γιατί διέψευσα κάποιους ανθρώπους που με αμφισβήτησαν έντονα στην αρχή της σεζόν, θεωρώντας πως δεν κάνω για αυτόν τον ρόλο και πως η εκπομπή δεν θα πάει δεύτερη σεζόν. Είναι διπλή ικανοποίηση να κερδίζεις τους ανθρώπους που δεν σε πίστεψαν από την πρώτη στιγμή, παρά να επιβεβαιώνεις τους ανθρώπους που σε αγαπούν ό,τι και να κάνεις.

Θα κάνεις αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην ομάδα σου;
Ναι. Πάντα χρειάζονται αλλαγές. Βέβαια, όταν μια συνταγή «δουλεύει», δεν χρειάζεται να την πειράζεις πολύ, αλλά κάποιες αλλαγές θα γίνουν και κυρίως θα μπουν φρέσκες και διαφορετικές ιδέες απ' ό,τι έχουμε συνηθίσει ως τώρα.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν και πρόσωπα;
Και πρόσωπα και θέματα. Είμαστε συνεχώς σε συζητήσεις, αλλά δεν έχουμε πάρει οριστικές αποφάσεις.

Σε φοβίζει ο τεράστιος ανταγωνισμός της νέας τηλεοπτικής σεζόν; Ουσιαστικά όλα τα κανάλια θα έχουν, όπως μαθαίνουμε, δυνατά «προϊόντα» απέναντί σου.
Δεν θα είμαι κλισέ. Σίγουρα με προβληματίζει ο ανταγωνισμός, αλλά χωρίς ανταγωνισμό δεν βάζεις ψηλά τον πήχη. Δεν θέλω να τρέχω μόνη μου και να έρχομαι πρώτη.

Tου χρόνου, δηλαδή, ο στόχος σου είναι να "τρέξεις" με όλους και να είσαι πρώτη;
Πάντα ο στόχος μου είναι να ξεπερνώ τον εαυτό μου και να πετυχαίνω σε ό,τι επιλέξω να κάνω επαγγελματικά. Αν και γνωρίζω οτι το zapping στη ζώνη μας είναι συχνό, θέλω να πείσω τον τηλεθεατή τής απογευματινής ζώνης οτι αξίζει να επιλέγει καθημερινά τη δική μας εκπομπή για τη ψυχαγωγία του, αλλά και για την αυθεντικότητά μας ως ατόμων.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Τηλεοπτικη σεζόν, νουμερα τηλεθεασης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0303 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3707 s // Total time: 3.4010 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X