Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Ο Νεκτάριος είναι πάντα δίπλα μου"


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: "Ο Νεκτάριος είναι πάντα δίπλα μου"

Η παρουσιάστρια μιλά για το σύζυγό της και πόσο τη στηρίζει στα επαγγελματικά της

Μια εφ' όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό "ΟΚ!" και το δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για το σύζυγό της Νεκτάριο Αλεξάνδρου, το ρόλο που έχει ο ίδιος στα επαγγελματικά της αλλά και για την κορούλα τους Αριάδνη και το ενδεχόμενα να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.  

Aκούω πολλούς που σε γνωρίζουν να λένε τα καλύτερα για τον Νεκτάριο. Για το πόσο σε στηρίζει στη δουλειά σου. Ακούω, μάλιστα, πως κάποιες φορές σου κλείνει μέχρι και καλεσμένους.

(γελάει) Θεωρώ πως ο Νεκτάριος έχει την κρίση να καταλάβει κάποια πράγματα και να με βοηθήσει σε διάφορα θέματα και κυρίως στα θέματα της καριέρας μου, αλλά και της σχολής μου. Ο Νεκτάριος είναι ο πιο προσωπικός μου σύμβουλος. Κάνω πολύωρες συζητήσεις μαζί του για τη δουλειά μου, αλλά και για τη δική του. Πολλές φορές μου στέλνει στο κινητό θέματα για την εκπομπή ή μου λέει «είναι ωραίο να διδάξουμε αυτό στη σχολή σου». Ειδικά στο τελευταίο, άλλωστε, όπως ξέρετε, έχει σπουδές παιδαγωγού και μπορεί να μιλά μέσα από τις γνώσεις του.

Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, πως η γυναίκα του βρίσκεται σε έναν πολύ σκληρό στίβο μάχης και χρησιμοποιεί και αυτός όλα τα μέσα και τις διασυνδέσεις του, για να βοηθήσει...
Οποιαδήποτε δουλειά και να έκανα ήταν πάντα δίπλα μου. Είμαστε οικογένεια και εμπιστεύομαι τυφλά την κρίση του. Σε αυτό συντείνει, βέβαια, και το γεγονός πως είναι έξω από τον χώρο και έτσι έχει την κρίση και τη διαύγεια να βλέπει κάποια πράγματα που εγώ δεν βλέπω ή τα βλέπω μεγαλοποιημένα ή και για τα οποία είμαι προκατειλημμένη. Ο Νεκτάριος "έπαιζε" ανέκαθεν τον ρόλο του πυροσβέστη, του ειρηνευτή και του συμβούλου.

Aς υποθέσουμε πως έχεις τελειώσει τη συνάντηση με την ομάδα σου και έχετε αποφασίσει να κάνετε ένα θέμα με έναν συγκεκριμένο καλεσμένο. Στο σπίτι το αναφέρεις στον Νεκτάριο και εκείνος είναι κάθετα αντίθετος. Υπάρχει περίπτωση να ακυρώσεις επειδή δεν εγκρίνει τον καλεσμένο;
Θα βάλουμε κάτω τα υπέρ και τα κατά και στο τέλος θα πάρουμε την πιο σωστή απόφαση και για τους δύο. Γενικότερα, όμως, σπάνια είναι κάθετος και αντιλαμβάνεται απόλυτα τι σημαίνει επαγγελματισμός σε αυτήν τη δουλειά.

Στην Αριάδνη φαίνεται πως αφιερώνεις όλο τον ελεύθερό σου χρόνο, καθώς σας βλέπουμε καθημερινά είτε σε βόλτες στην παιδική χαρά είτε στην παραλία.
Προσπαθώ πάρα πολύ, γιατί ο ελεύθερος χρόνος είναι, δυστυχώς, ελάχιστος. Πολλές φορές ακυρώνω ραντεβού, για να μείνω κοντά της, έστω για να την κρατήσω στην αγκαλιά μου δεκαπέντε επιπλέον λεπτα. Ακόμα και όλο το πρόγραμμα της ημέρας μπορώ να αλλάξω για χάρη της. Είναι τόσο σημαντικός και καταλυτικός ο ρόλος της στη ζωή μου που δεν αισθάνομαι καλά, όταν δεν τη ζω και χάνω σημαντικές μας στιγμές. Για παράδειγμα, όταν δεν κάνω το βραδινό της μπάνιο, όταν δεν τη δω πριν κοιμηθεί ή όταν δεν προλάβω να τη δω πριν έρθω δουλειά, δεν είμαι καλά. Έχω να πάω γυμναστήριο εδώ και 7 μήνες λόγω της Αριάδνης, γιατί είναι τόσο πολύτιμη η ώρα μου μαζί της.

Tο σώμα σου είναι μια χαρά όμως. Πώς το φροντίζεις;
Δεν το φροντίζω! Είμαι τυχερή που έχω τα γονίδια που έχω, μιας και είμαστε αθλητική οικογένεια και απο μικρή γυμναζόμουν για πολλά χρόνια. Βέβαια δεν είμαι, όπως ήμουν πριν γεννήσω, γιατί προτιμώ να περνώ χρόνο με την Αριάδνη μου, παρά να γυμνάζομαι.

Το τελευταίο διάστημα φημολογείται πως είσαι έγκυος. Ισχύει;
Είδες... Επειδή δεν προσέχω το σώμα μου (γελάει). Γιατί πρέπει να ακούγεται όλο αυτό; Αν υπήρχε κάτι τέτοιο, παρ' όλο που είμαι προληπτική, σίγουρα θα φαινόταν. Δεν ξέρεις πότε θα 'ρθει μια νέα εγκυμοσύνη, αλλά είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.

Στην αρχή της σεζόν όταν σε ρώτησα εάν θα ήθελες ένα δεύτερο παιδί ήσουν κάθετη ότι προς το παρόν δεν σκέφτεσαι με τίποτα ένα τέτοιο ενδεχόμενο, καθώς δεν έχεις χρόνο ούτε για να ανασάνεις. Τώρα τι άλλαξε;
Τώρα τα πράγματα έχουν μπει στη θέση τους και σε ένα σωστό πρόγραμμα. Θεωρώ, λοιπόν, πως αν έρθει ένα δεύτερο παιδάκι, σίγουρα θα βρεθεί χρόνος και γι' αυτό και είναι πάντα καλοδεχούμενο!

Το συζητήσατε με τον Νεκτάριο το να κάνετε ένα δεύτερο παιδάκι σύντομα;
Εννοείται και δεν είναι μόνο καλοδεχούμενο, αλλά είναι ευλογία από τον Θεό. Θέλουμε να κάνουμε πολλά μωρά.

Συνήθως για ποιο λόγο τσακώνεστε με τον Νεκτάριο όσον αφορά στην Aριάδνη;
Συνήθως οταν την καλομαθαίνουμε εγώ και η μαμά μου, αλλά μπορεί να κάνουμε και παρατήρηση ο ένας στον άλλο αν κρατάμε τα κινητά μας και απασχολούμαστε με αυτά την ώρα που είμαστε μαζί της. Νευριάζει ο ένας με τον άλλο, γιατί πραγματικά η ώρα που περνάμε μαζί της είναι για μας ιερή και για την Αριάδνη ιερότερη.

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Νεκτάριος Αλεξάνδρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2461 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3844 s // Total time: 2.6304 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X