Survivor: Αυτή η αποκάλυψη από τον Γιάννη Σπαλιάρα θα συζητηθεί!


Survivor: Αυτή η αποκάλυψη από τον Γιάννη Σπαλιάρα θα συζητηθεί!

Μάθετε τι έκλεβαν οι παίκτες από την παραγωγή

Ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι ένας άνθρωπος που όπως αποδείχθηκε και μέσα από το παιχνίδι επιβίωσης μιλάει ανοιχτά για όλα τα θέματα χωρίς δισταγμούς. Αυτό έκανε και σε πρόσφατή συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Λοιπόν".

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Σπαλιάρας πιο ερωτευμένος από ποτέ με τη σύντροφό του Ζωή Τζάνη!

Τι είπε για το γυμνισμό στην παραλία του Άγιου Δομίνικου, για το δάγκωμα του σκορπιού αλλά και για το κάπνισμα κάνοντας μια μεγάλη αποκάλυψη…

Έκανες γυμνισμό στην  παράλια στον Άγιο Δομίνικο και η κάμερα απαθανάτισε το πίσω μέρος του σώματος σου;

Ήμουν και μπροστά γυρισμένος αλλά έτυχε εκείνη την ώρα η κάμερα να καταγράψει το πίσω κι όχι το μπροστινό, μέρος του σώματος μου. Η παραγωγή ήταν 3-4 άτομα, μια κάμερα κι ένας ηχολήπτης. Είχε πολλούς ανθρώπους για ασφάλεια, για να στήνουν τα παιχνίδια, είχε γιατρούς.

Το σημάδι του σκορπιού από το δάγκωμα σου έχει μείνει;

Όχι, ευτυχώς. Πόνεσα παρά πολύ, μ' έχει ξανατσιμπήαει άλλη μια φορά σκορπιός αλλά απ' ότι μου είπαν δεν μου έβαλε όλο το δηλητήριο. Μεταφέρθηκα πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο κι έκανα αμέσως την ένεση κορτιζόνης. Η πιο δύσκολη στιγμή ζωής μετά το χαμό του πατέρα μου ήταν το 'Survivor'.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε τι του εκμυστηρεύτηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη σχέση με την Κύπρια Marie Rose!

Θα ξαναφάς καρύδα;

Δε θέλω καρύδα ούτε σε αφρόλουτρο (γέλια). Είμαι ο σφάχτης της καρύδας. Ένα βράδυ που δεν είχα ύπνο, το σκέφτηκα, το έκανα τραγούδι και το πρωί το ανακοίνωσα.

Κατάφερες να κόψεις το τσιγάρο μέσα στο παιχνίδι.

Δεν κάπνιζα 5 μήνες εκεί. Άμα βρίσκαμε κανένα τσιγάρο πεταμένο ή κλέβαμε κανένα, κάπνιζα.

Από που κλέβατε τσιγάρα;
Οπουδήποτε, από την παραγωγή, από περαστικούς, από τους μαύρους... κλέβαμε, δεν μας έδινε κανείς. Άφηνε κάποιος το πακέτο και μόλις γύριζε την πλάτη του...

Tags γιάννης σπαλιάρας, διασημοι, survivor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4872 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4088 s // Total time: 2.8960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X