Angelina Jolie: Εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά το διαζύγιο με τον Pitt


Angelina Jolie: Εξομολογήθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί μετά το διαζύγιο με τον Pitt

Η παράλυση και οι δύσκολες ώρες

Η είδηση του διαζυγίου της Angelina Jolie και του Brad Pitt έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η διάσημη ηθοποιός ζήτησε την επιμέλεια των έξι παιδιών τους, Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne, and Knox, και, από τότε, πληθώρα δημοσιευμάτων και… υποθέσεων έκανε τον γύρο του πλανήτη. Η Jolie, η οποία κράτησε όλο αυτό το διάστημα χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να "σπάσει τη σιωπή" της και να μιλήσει για όλα στο τεύχος Σεπτεμβρίου του "Vanity Fair". Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο πώς είναι η σχέση της με τον Pitt σήμερα και αποκάλυψε την πάθηση που παρέλυσε το πρόσωπό της.

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε ότι μετά το διαζύγιό της εμφάνισε όχι μόνο υψηλή αρτηριακή πίεση, αλλά και "παράλυση Bell", μία κατάσταση που έχει ως συνέπεια την παράλυση νεύρων του προσώπου. Το αποτέλεσμα ήταν η μία πλευρά του προσώπου της να «κρεμάσει», όπως δήλωσε. "Μερικές φορές οι γυναίκες στις οικογένειες βάζουν τον εαυτό τους τελευταίο, μέχρι αυτό να φανεί στην υγεία τους", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η star είπε πάντως πως κατάφερε να το ξεπεράσει με βελονισμό, ενώ παράλληλα μίλησε και για τη σχέση της με τον χρόνο.

Παραδέχθηκε πλέον ότι έχει περισσότερες λευκές τρίχες και πιο ξηρό δέρμα. "Δεν ξέρω αν είναι εξαιτίας της εμμηνόπαυσης ή του χρόνου που περνά", σημειώνει.

Tags Angelina Jolie, ασθενεια, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7223 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3170 s // Total time: 3.0394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X