Η μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν! Ποιος πρώην συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους επιστρέφει στην εκπομπή της;


Η μεγαλύτερη ανατροπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν! Ποιος πρώην συνεργάτης της Χριστιάνας Αριστοτέλους επιστρέφει στην εκπομπή της;

Διαβάστε αναλυτικά

Πρόκειται για μία μεταγραφή που θα συζητηθεί έντονα τις επόμενες ώρες καθώς ένας από τους πρώην συνεργάτες της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο οποίος την περσινή τηλεοπτική σεζόν επέλεξε να παραμείνει στο Megaone στο πλευρό της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό της Χριστιάνας στον Alpha Κύπρου.

Διαβάστε επίσης: Χριστιάνα Αριστοτέλους: Αυτά είναι τα τρία άτομα από το πάνελ της που δεν θα βρίσκονται μαζί της και του χρόνου!

Ο λόγος για τον Τάσο Ευαγγέλου, του οποίου η αποχώρηση από το Megaone έγινε γνωστή την Τετάρτης, 27 Ιουλίου, με μία ανάρτηση της Κωνσταντίνας Ευριπίδου στο instagram. Η παρουσιάστρια, ποστάροντας μία φωτογραφία τους, έγραψε στη λεζάντα που τη συνόδευσε: “Αγάπη μου σου εύχομαι να έχεις την πορεία που επιθυμείς και να ξέρεις οτι θα είμαι δίπλα σου σε οτι επιλέξεις να κάνεις. Όσοι μοιραστήκαμε το γραφείο μας αυτούς τους 9 μήνες γνωρίζουμε πολύ καλά το γιατί επιλέγεις να φύγεις και προχωράμε τη ζωή μας με χαμόγελο, αισιοδοξία και σκληρή δουλειά όπως πάντα...Στο επανιδειν...”

Ο ίδιος, λίγη ώρα αργότερα, απάντησε σχολιάζοντας: “Σ´ ευχαριστώ αγάπη μου, η αλήθεια περάσαμε όμορφα αυτούς τους 9 μήνες! Ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο συναισθήματα! Καλό μας καλοκαίρι και καλή συνέχεια σε όλους μας”.

Tags χριστιανα Αριστοτελους, showbiz κύπρος, gossip, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τάσος ευαγγέλου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9526 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3240 s // Total time: 2.2766 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X