O Μάριος Πρίαμος μιλά για τις "αρπαχτές" που παίρνουν οι παίκτες του "Survivor" και γιατί το δικό του όνομα δεν είναι συμπεριλαμβάνεται στον "τιμοκατάλογο"


O Μάριος Πρίαμος μιλά για τις "αρπαχτές" που παίρνουν οι παίκτες του "Survivor" και γιατί το δικό του όνομα δεν είναι συμπεριλαμβάνεται στον "τιμοκατάλογο"

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο…

Πριν λίγες μέρες ένα δημοσίευμα ήθελε τον Μάριο Πρίαμο να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την τόση αναγνωρισιμότητα. Μια είδηση που δεν ισχύει αφού ο ίδιος απάντησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram λέγοντας: "Είμαι πολύ καλά, γράφονται βλακείες, σίγουρα είναι πολύ έντονο αυτό που ζω όμως ξέρετε πόσο δυνατός χαρακτήρας είμαι!".

Διαβάστε επίσης: Μάριος Πρίαμος: Για πρώτη φορά μιλάει για την εικόνα των τσιγάρων που είδαμε στο "Survivor"

Τις τελευταίες ώρες, όμως, πολλά έχουν ακουστεί κι άλλα τόσα έχουν γραφτεί για τις "αρπαχτές" που παίρνει κάθε παίκτης του "Survivor 1" για να παρευρεθεί σε κάποιο event ενώ κυκλοφόρησε και ένας "τιμοκατάλογος" με τα ποσά.

Διαβάστε επίσης: Μάριος Πρίαμος: Έδωσε τα χέρια για τηλεοπτικές δουλειές!

Για όλα αυτά κι άλλα πολλά μίλησε ο Κύπριος παίκτης στην εκπομπή "Labiri biri": "Τα ποσά που γράφονται είναι υπερβολικά! Εμένα το όνομά μου δεν είναι σ’ αυτή τη λίστα, γιατί εγώ έχω πάει σε αρκετά μαγαζιά χωρίς να έχω πληρωθεί γιατί είναι τα μαγαζιά που πήγαινα και πριν, είναι άνθρωποι που με στήριξαν, που τους αγαπώ και έχω δουλέψει μαζί τους...".

Δείτε στο βίντεο τι είπε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί και για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου:

 

 

 

Tags μάριος πριαμος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5896 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4929 s // Total time: 3.0825 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X