Ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς από τον Ειρηνικό Ωκεανό έφτασε και στην Κύπρο!


Ένα αρχαίο μυστικό ομορφιάς από τον Ειρηνικό Ωκεανό έφτασε και στην Κύπρο!

Το μυστικό των γυναικών της Πολυνησίας για υπέροχο δέρμα, μεταξένια μαλλιά και σοκολατένιο μαύρισμα: To Monoi Tiki Tahiti!

Το Monoi είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από το λουλούδι Tiare και λάδι καρύδας. Το λουλούδι Tiare φημίζεται για το αισθησιακό, εθιστικό άρωμα και τα πλούσια ενυδατικά συστατικά του. Το λάδι καρύδας καταπολεμά αποτελεσματικά την πρόωρη γήρανση, προστατεύει από τη ξηροδερμία του δέρματος και καθυστερεί σημαντικά την εμφάνιση των ρυτίδων.

Τα προϊόντα Tiki Tahiti κατασκευάζονται από το 1942, 100% στην Tahiti και είναι τα μοναδικά με γνησιότητα προέλευσης.

TIARE

Το λουλούδι Tiare φυτρώνει σε ένα θάμνο στην Ταϊτή και είναι βαθιά ριζωμένο στην παράδοση των ανθρώπων της. Μουλιάζοντας στο έλαιο της καρύδας απελευθερώνει σιγά σιγά το άρωμα και τις ιδιότητες του. Χάρη στις ηρεμιστικές του ιδιότητες είναι ιδανικό για χαλαρωτικό μασάζ. Απλώνοντάς το συχνά στο δέρμα και τα μαλλιά, ενυδατώνει την επιδερμίδα αφήνοντας την απαλή με ένα ντελικάτο άρωμα. Διατίθεται και με δείκτη προστασίας SPF6.

COCONUT

Το λάδι της καρύδας αιχμαλωτίζει τις σαγηνευτικές ιδιότητες και το άρωμα της γαρδένιας της Ταϊτής (Tiare) κατά τη διάρκεια της διύλισης. Πλούσιο σε λιπαντικές ουσίες, το λάδι καρύδας προσδίδει όλες τις θρεπτικές και ενυδατικές του ιδιότητες. Το δέρμα και τα μαλλιά γίνονται πιο ελαστικά. Χωρίς Paraben. Εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε είναι φυσικό αντιοξειδωτικό.

VANILLA

Η βανίλια εκτός από τις αντισηπτικές της ιδιότητες χρησιμοποιείται και στην παραδοσιακή ιατρική για τις διεγερτικές και τονωτικές της ιδιότητες. Βοηθάει στην τόνωση του σώματος ενώ χρησιμοποιείται και στα μαλλιά για ενυδάτωση και προστασία ή πριν το λούσιμο ως μάσκα.

SANDALWOOD


Στην Ταϊτή το Sandalwood  είναι μετά το λουλούδι Tiare το βασικό συστατικό που χρησιμοποιούν για να φτιάξουν το Monoi. Οι αντισηπτικές και καλλυντικές του ιδιότητες όπως και το δυνατό άρωμα του το κάνουν ένα από τα πιο δημοφιλή στην κατηγορία των Monoi.



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3244 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3680 s // Total time: 2.6923 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X