Βρήκαμε την πιο ωραία boutique με ρούχα και αξεσουάρ


Βρήκαμε την πιο ωραία boutique με ρούχα και αξεσουάρ

Ήρθε η ώρα να τη γνωρίσετε

Στο Παλιό Λιμάνι της Λεμεσού, ναι αυτό που ακόμα ο κόσμος το μπερδεύει με τη Μαρίνα Λεμεσού, και ξεκινά εκεί όπου τελειώνει ο Μόλος, σε αυτό το σημείο με τη θαλασσινή αύρα, με τα πιο trendy μαγαζιά της πόλης, έχεις πάει να περπατήσεις, να κάνεις την τσάρκα σου, να φας παγωτό, να βρεθείς με φίλους, να πιεις το ποτό σου, να γευθείς εμπειρίες...

Αυτό που ίσως ακόμα δεν έχεις ανακαλύψει (εκτός κι αν είσαι λαγωνικό της μόδας) είναι ότι στο πίσω μέρος, σε ένα μικρό δρομάκι πίσω από το καφέ Remezzo και το εστιατόριο Το Κυπριακόν, βρίσκεται ένα μαγαζάκι που έχει βαλθεί να φέρει όλη τη νησιώτικη αύρα της Κύπρου και της Ελλάδας, με τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ από Έλληνες και Κύπριους σχεδιαστές σε αποκλειστικότητα.

Στο Cosa Volta, που το όνομα του είναι εμπνευσμένο από τις ατελείωτες βόλτες στα σοκάκια και την περατζάδα στα νησιά (σε ελεύθερη μετάφραση ένα πράγμα για μια βόλτα), διαθέτει μια exclusive συλλογή από τα πιο hot fashion brands όπως Karavan, Peace & Chaos, Crochelle, WoodExperience, Argalios, ErgonMykonos, Seasons Hats, καθώς και πολλά πρωτότυπα και χειροποίητα ρούχα και αξεσουάρ, που δύσκολα ανακαλύπτεις αλλού.

Στόχος του Cosa Volta είναι να προσφέρει πρωτότυπες δημιουργίες σε προσιτές τιμές, με σκοπό να μην επαναλαμβάνει ποτέ δυό φορές την παραλαβή των ίδιων πραγμάτων ώστε να μην καταντάνε "στολή"! Πέρα όμως από τη μόδα, αυτό που κάνει φοβερή εντύπωση είναι η θετική ενέργεια και η φιλική εξυπηρέτηση της ιδιοκτήτριας της μπουτίκ, που είναι ικανή να φέρει τη γη ανάποδα για να εξυπηρετήσει τον κάθε πελάτη της ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του, παρέχοντας υπηρεσίες από styling και κατ’ οίκον παρουσίαση, μέχρι και ψυχοθεραπεία! Έτσι, με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια. Και απολαμβάνεις τη μόδα, και ξεσκάς από ό,τι σε απασχολεί πίνοντας τον καφέ ή τη λεμονάδα σου.

Το μόνο που απομένει τώρα, είναι να το επισκεφθείς άμεσα και να απολαύσεις και τις εκπτώσεις σε υπέροχα κομμάτια πριν να γίνουν καπνός!

Cosa Volta. Παλιό Λιμάνι Λεμεσού, πίσω από Το Κυπριακόν. Τηλέφωνο επικοινωνίας 99447345.

Tags μόδα, λεμεσος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1488 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3660 s // Total time: 2.5149 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X