Οι 5 καλύτερες νέες αφίξεις που αξίζουν την προσοχή σου


Οι 5 καλύτερες νέες αφίξεις που αξίζουν την προσοχή σου

Τα μαγαζιά που άνοιξαν από τον Μάιο 2016 μέχρι τον Μάιο 2017 και φιγουράρουν στην κατηγορία Νέα Άφιξη των Time Out Eating Awards 2017 

Στο Time Out αλλά και για όλους εσάς ξέρουμε πως οι νέες αφίξεις, τα καινούργια στέκια και μαγαζιά είναι ένας πολύ αγαπημένος μας τομέας. Η φετινή σεζόν μας έδωσε πολλές και ενδιαφέρουσες νέες αφίξεις αλλά 5 είναι εκείνες που έκλεψαν την καρδιά μας και βρέθηκαν στην πεντάδα της κατηγορίας Νέα Άφιξη των φετινών Time Out Eating Award.

Ποια είναι η δική σου νέα άφιξη αυτής της σεζόν; Αν δεν τις έχεις επισκεφτεί ακόμη πρέπει να το κάνεις και να ψηφίσει την αγαπημένη σου. Ψήφισε εδώ

1. Banco Kitchen Bar Λευκωσία

Άνοιξε καλοκαίρι του 2016 και μας κέρδισε για την εντυπωσιακή και προσεγμένη διακόσμησή του. Αγαπήσαμε τα signature cocktails του, το ζουμερό μπέργκερ του και τα spring rolls του με χοιρινό. Ζεστός χώρος με βελούδινους καναπέδες και ξύλινα τραπέζια στο εσωτερικό ενώ στο εξωτερικό υπάρχουν χαμηλά και ψηλά τραπέζια για φαγητό, ποτό και flirting όλο το βράδυ. Μία καλή επιλογή στις γειτονιές της Μακαρίου. Το μαγαζί σερβίρει brunch και lunch όπου περιλαμβάνονται healthy burgers και wraps. Συχνάζει νεαρόκοσμος και αγαπά τις θεματικές μουσικές βραδιές και το σαξόφωνο.
(22760100) Μπουμπουλίνας 15, Λευκωσία. Δ-Κ 10.00-02.30.

2. Barrafino, Λευκωσία

Μία ακόμη υπέροχη νέα άφιξη που μας βρήκε στην πρωτεύουσα λίγο πριν από το τέλος του 2016 στο κέντρο της Λευκωσίας στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Το Barrafino μας κέρδισε με τα κοκτέιλ, τα πιάτα, τη διακόσμηση και την εξυπηρέτησή του. Το μενού σου δίνει 20 επιλογές κυρίως πιάτων από τη διεθνή κουζίνα και το υπογράφει ο Κύπριος σεφ Χρίστος Χατζηλύρας. Εδώ πρέπει να δοκιμάσεις το πιάτο με τα  χοιρινά φιλετάκια με σάλτσα από σύκα και μέλι γαρνιρισμένα με προσούτο, πρώιμες πατάτες και φρέσκο σπανάκι (€14.50) το οποίο ήταν ένα πιάτο υψηλών επιδόσεων. Επίσης, μας άρεσαν πολύ τα σωστά ψημένα και εκλεπτυσμένα λιγκουίνι με γαρίδες, μύδια, καλαμάρι, ψημένα σε σάλτσα ντομάτα, αρωματισμένα με Pernod. Από τα πιο δημοφιλή πλέον μαγαζιά της πρωτεύουσας για έξοδο είτε στο εσωτερικό είτε στην βεράντα του.
(22767696) Σπύρου Κυπριανού 3Γ, Λευκωσία. Δ-Κ 17.00-01.00. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags food news, φαγητο, νέα άφιξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8791 s (280 Queries.) // Parse time: 0.2955 s // Total time: 3.1746 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X