Νέα σειρά συμπυκνωμένων μαλακτικών Vernel Supreme, με αρώματα εμπνευσμένα από τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους αρωματοποιίας!


Νέα σειρά συμπυκνωμένων μαλακτικών Vernel Supreme, με αρώματα εμπνευσμένα από τους μεγαλύτερους γαλλικούς οίκους αρωματοποιίας!

Ερωτευτείτε με την αίσθηση Vernel!

Η εταιρία GPM–Henkel Ltd λανσάρει τη νέα σειρά μαλακτικών Vernel Supreme με αρώματα εμπνευσμένα από τους μεγαλύτερους Γαλλικούς οίκους αρωματοποιίας. Το υπερ-συμπυκνωμένο μαλακτικό με άρωμα μακράς διάρκειας, προσφέρει διακριτική αίσθηση πολυτέλειας στα ρούχα ενώ παράλληλα χαρίζει αξεπέραστη φρεσκάδα και ακαταμάχητη απαλότητα.

Η προηγμένη του φόρμουλα, προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα αφού σε κάθε πλύση εκατομμύρια ενεργά σταγονίδια μαλακτικού ελευθερώνονται και διεισδύουν στις ίνες κάνοντας τα υφάσματα απαλά όσο ποτέ άλλοτε. Με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, το Vernel Supreme είναι διαθέσιμο σε τρία ξεχωριστά αρώματα: το Vernel Supreme Romance με φρουτώδες άρωμα και νότες από σανταλόξυλο, το Vernel Supreme Glamour με βάση άρωμα φρέσκων λουλουδιών και ξύλου και το Vernel Supreme Passion με αισθησιακό άρωμα υάκινθου και γιασεμιού!

Η premium εργονομική συσκευασία του, σε τρεις υπέροχες αποχρώσεις του χρωματικού φάσματος, χρυσό, ροζ και μοβ, προδίδει της αίσθηση πολυτέλειας που απολαμβάνουμε στα ρούχα μετά την πλύση! Επιπρόσθετα, το μέγεθός της διευκολύνει τη μεταφορά και την αποθήκευση, αφού ανήκει στην κατηγορία των συμπυκνωμένων μαλακτικών, που επιλέγονται συστηματικά από το καταναλωτικό κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Είναι οικολογικά, ενώ παραμένουν προσιτά, αφού για κάθε λίτρο συμπυκνωμένου μαλακτικού που παράγεται, χρησιμοποιούνται 3 λίτρα λιγότερο νερό απ’ ότι σε κάθε συσκευασία συμβατικού αραιωμένου μαλακτικού. Ως εκ τούτου, η επιλογή ενός συμπυκνωμένου μαλακτικού ανταποκρίνεται στις ανάγκες του καταναλωτικού κοινού για μαλακά ρούχα που μυρίζουν υπέροχα, ενώ παράλληλα γίνεται εξοικονόμηση στο νερό και το μαλακτικό φτάνει για περισσότερες πλύσεις αφού η δοσολογία που χρειάζεται είναι πολύ λιγότερη ενώ το άρωμα διαρκεί ακόμη περισσότερο.

Tags vernel, vernel supreme


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3753 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3491 s // Total time: 2.7245 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X