Έξαλλος παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ με την Κατερίνα Καινούργιου


Έξαλλος παρουσιαστής του ΣΙΓΜΑ με την Κατερίνα Καινούργιου

Τι συνέβη και τι είπε η παρουσιάστρια on air;

Όπως έχουμε ήδη γράψει, ο Στέλιος Χανταμπάκης κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση ΣΙΓΜΑ στις 29 Ιουλίου στις 16.30. Η εκπομπή θα έχει τίτλο "Santo Stelio" και αποστολή του παρουσιαστή είναι να εξερευνά το θέμα της εβδομάδας. Θα αναζητά απαντήσεις από παιδιά… θαύματα αλλά και από ανυποψίαστους πελάτες, στους οποίους θα προσφέρει για τη βοήθεια τους, τα ψώνια της ημέρας. Θα ξεσηκώνει στο δρόμο περαστικούς και θα οργώνει πόλεις ανά την Ελλάδα, πραγματοποιώντας παράλληλα τις πιο αναπάντεχες επιθυμίες.

Διαβάστε επίσης: Στέλιος Χανταμπάκης: Έσωσε τη ζωή σε νεαρή κοπέλα!

Αναφορά στην πρώτη εκπομπή έγινε σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου όπου ο συνεργάτης της ανέφερε πως η πρεμιέρα θα έχει θέμα «Μίλα μου για καλοκαίρια» με ένα καλεσμένο που ήταν μαζί στο παιχνίδι επιβίωσης» ενώ στη συνέχεια είπε στην ξανθιά παρουσιάστρια ότι ο Στέλιος είναι πολύ στεναχωρημένο μαζί της… "Ο Στέλιος είναι πολύ στεναχωρημένος μαζί σου. Λέει ότι του την πέφτεις συνέχεια από την τηλεόραση, και ότι τον κράζεις..."!

Τότε η Κατερίνα απάντησε: "Ναι, μου έστειλε μήνυμα και ο Μανίκας... Εγώ τον Στέλιο πραγματικά τον ξέρω από δεκαοχτώ χρονών, έχουμε κάνει και διακοπές παρέα, πάντα έλεγα πόσο καλό και εξαιρετικό παιδί είναι, απλά δεν μου άρεσαν κάποια πράγματα που έκανε στο παιχνίδι (survivor). Θα τον πάρω τηλέφωνο... για το ρόλο του στο παιχνίδι έχω άποψη. Για την προσωπικότητά του έχω πει τα καλύτερα και στον Μανίκα τα έχουν μεταφέρει λάθος και στον Στέλιο...".

Δείτε το βίντεο:

 

Tags κατερινα καινουργιου, Στέλιος Χανταμπάκης, διασημοι, santo stelio, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1114 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3587 s // Total time: 2.4700 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X