Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους!


Έλλη Κοκκίνου - Γιώργος Μπόγρης: Επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους!

Μάθετε τους λόγους που οδήγησαν στο τέλος της σχέσης τους

Τις τελευταίες βδομάδες δημοσιεύματα ήθελαν την Έλλη Κοκκίνου και τον Γιώργο Μπόγρη να έχουν χωρίσει. Σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» αποκαλύφθηκε πως η τραγουδίστρια έχει ήδη κάνει unfollow από το λογαριασμό της στο instagram τον μπασκετμπολίστα και μόνο αυτό λέει πολλά ενώ άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος επιβεβαίωσαν την είδηση του χωρισμού.

Διαβάστε επίσης: Έλλη Κοκκίνου: Μας δείχνει το σπίτι της και είναι υπέροχο!

Φίλος του Γιώργου Μπόγρη είπε στην Ανθή Βούλγαρη ότι τα προβλήματα είχαν αρχίσει από καιρό, από όταν δηλαδή ο παίκτης αγωνιζόταν στην Ισπανία, ενώ στο περιοδικό Down Town αναφέρεται ότι η Έλλη Κοκκίνου επιθυμούσε να υπάρξει εξέλιξη στη σχέση τους, επιθυμώντας και ένα δεύτερο παιδί, γεγονός το οποίο αμφισβήτησε η πρωινή εκπομπή.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Σε ποινή φυλάκισης εφτά μηνών καταδικάστηκε η Έλλη Κοκκίνου

"Κι εγώ δεν το πολυπιστεύω αυτό για το παιδί. Θεωρώ ότι άλλοι θα είναι οι λόγοι του χωρισμού! Διαφορά ηλικίας, απόσταση… Επίσης η Έλλη είναι στα καλύτερά της! Μπορεί να ήθελε τον άνθρωπό της δίπλα της! Εγώ την Έλλη που την είδα τις προάλλες σε ένα event, τη θαύμασα! Τι καρακαλλόνα είναι αυτή, είναι πολύ κλασάτη, θα βρει τον καλύτερο! Θα έρθει κάτι άλλο, που θα έιναι και πολύ καλό νιώθω!" είπε η παρουσιάστρια, ενώ η Τζωρτζέλα συμπλήρωσε: "Δεν κάνεις unfollow έναν άνθρωπο με τον οποίο είσαι 7 χρόνια. Αυτά είναι μικρότητες του Δημοτικού και του Γυμνασίου!".

Δείτε το βίντεο:

 

Tags ελλη κοκκινου, γιώργος μπόγρης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1849 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3768 s // Total time: 2.5617 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X