Κατερίνα Καινούργιου: Συνεχίζει on air το φλερτ στον Μάριο Πρίαμο και εξηγεί γιατί απομακρύνθηκε από εκείνον ενώ συζητούσαν


Κατερίνα Καινούργιου: Συνεχίζει on air το φλερτ στον Μάριο Πρίαμο και εξηγεί γιατί απομακρύνθηκε από εκείνον ενώ συζητούσαν

Δεν θα πιστέψετε τι είπε η παρουσιάστρια…

Από το σαββατοκύριακο που μας πέρασε γίνεται μεγάλο θέμα η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου και του Μάριου Πρίαμου στην Κύπρο αφού όλοι διερωτώνται που θα καταλήξει.

Διαβάστε επίσης: Για πρώτη φορά η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τη συνάντηση που είχε στη Λεμεσό με τον Μάριο Πρίαμο

Χθες, η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της μίλησε για τη συνάντηση τους λέγοντας "Μίλησα με τον Μάριο στην Κύπρο μόλις για δέκα λεπτά και όλοι έχουν βγάλει πως τα έχουν". Παράλληλα, ανέφερε πως ο Μάριος της φάνηκε πολύ καλό και ευγενέστατο παιδί και καθόλου ψώνιο.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό! Μάριος Πρίαμος - Κατερίνα Καινούργιου: Μαζί στην Κύπρο!

Αναφορά στην εκπομπή της για τον πρώην παίκτη του "Survivor" έγινε και σήμερα με την Κατερίνα Καινούργιου να λέει: "Εγώ είμαι πολύ περίεργο κορίτσι, το ξέρετε! Πρέπει να γνωρίσω τον άλλο καλά! Ο αρχισυντάκτης μου είπε ότι ταιριάζουμε πάρα πολύ με τον... Μάριο Πρίαμο, και λέω να ακούσω τον αρχισυντάκτη μου"! Εκείνη την στιγμή η Τζωρτζέλα Κόσιαβα την διέκοψε για να την εκφράσει την γνώμη της… "Κατερίνα δεν ταιριάζεις μαζί του... Μετά μην κλάψεις στον ώμο μου"!

Δείτε τι απάντησε η ξανθιά παρουσιάστρια στο βίντεο:

Tags μάριος πριαμος, κατερινα καινουργιου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7691 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3813 s // Total time: 3.1503 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X