Η ιδιοκτήτρια της Boutique Patisserie, Μαριέλλα Χρίστου μας μιλά για τον καινοτόμο χώρο της και τις γλυκιές της δημιουργίες!


Η ιδιοκτήτρια της Boutique Patisserie, Μαριέλλα Χρίστου μας μιλά για τον καινοτόμο χώρο της και τις γλυκιές της δημιουργίες!

Έκανε την αγάπη της επάγγελμα

Η Boutique Patisserie είναι ένας χώρος λες και είναι βγαλμένος από παραμύθι και αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κάποιος με μία απλή επίσκεψη στο χώρο επί της Λεωφόρου Νίκης στη Λευκωσία. Εύκολα θα πειστείτε από τις πρωτότυπες δημιουργίες γλυκών που με μεράκι και ταλέντο παρασκευάζονται από τα χέρια της Μαριέλλας Χρίστου, ιδιοκτήτριας του ζαχαροπλαστείου και των συνεργατών της.

Διαβάστε επίσης: Boutique Patisserie: Γλυκιές δημιουργίες φτιαγμένες με αγάπη και ταλέντο!

Η Μαριέλλα, η οποία επιμελήθηκε την υπέροχη τούρτα και το εντυπωσιακό candy table στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου, για τα 5χρονα γενέθλια του ilovestyle.com μίλησε στην κάμερα της ιστοσελίδας μας για την ιδέα να δημιουργήσει έναν τέτοιο χώρο, για τις όμορφες δημιουργίες της που “κλέβουν” πάντα τις εντυπώσεις καθώς, επίσης, και τα μελλοντικά της σχέδια, μιας και επιθυμία της είναι η επέκταση και στις υπόλοιπες πόλεις του νησιού μας.

Tags μαριελλα χριστου, bοutique patisserie, ζαχαροπλαστειο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4543 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4428 s // Total time: 2.8972 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X