Αυτό το opening το περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία


Αυτό το opening το περιμένουμε όλοι με μεγάλη ανυπομονησία

Το εντυπωσιακό Colors cafe ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό

Από το 2001, το Colors Cafe του Four Seasons Hotel της Λεμεσού υπήρξε ένας χώρος-ορόσημο και ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της πόλης. Η επιδίωξη της αριστείας και της αναγνώρισης του κοινού από όλους τους συντελεστές και εργαζόμενους σ' αυτό έχει θέσει το εστιατόριο ψηλά στις προτιμήσεις ντόπιων και ξένων επισκεπτών, κατέχοντας μάλιστα ξεχωριστή θέση.

Για περισσότερα από 15 χρόνια, υποδεχόταν τους επισκέπτες του στην άνεση και την κομψότητα των χώρων του, προσφέροντάς τους φαγητά και ποτά που ξεχώριζαν, με κυριότερους πρωταγωνιστές τα εντυπωσιακά γλυκά του, τα παγωτά και τις σοκολάτες του.

Το 2015, κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης του ξενοδοχείου, το καφέ διέκοψε προσωρινά τη λειτουργία του, προκειμένου να ανακαινιστεί κι αυτό, με το αποτέλεσμα να του προσδίδει αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης!

Σήμερα, το Four Seasons Hotel βρίσκεται στο κατώφλι ενός νέου κεφαλαίου, κι αυτό θα πραγματοποιηθεί με την παράδοση στη διάθεση του κοινού της ολοκαίνουργιας πτέρυγας που είναι σχεδόν έτοιμη, και σ' αυτήν θα βρει τη νέα του στέγη και το αγαπημένο cafe. Το νέο κτίριο είναι εντυπωσιακό και όπως όλα δείχνουν το αποτέλεσμα θα δικαιώσει τη μακρά περίοδο αναμονής.


Το ολοκαίνουργιο πλέον Colors Cafe θα σε υποδέχεται από νωρίς το πρωί μέχρι αργά τη νύχτα για πρωινό, διάλειμμα για μεσημεριανό ή για βραδινές συναντήσεις. Ο χώρος του εστιατορίου σχεδόν θα διπλασιαστεί, και θα είναι σε θέση να καλύψει κάθε απιατητικό θαμώνα. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags Colors Café, cafe, food news, φαγητο, καφετερια, καφε


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7011 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4590 s // Total time: 3.1601 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X