Ο κύριος... "Despacito" έρχεται Κύπρο


Ο κύριος... "Despacito" έρχεται Κύπρο

Μόλις ανακοινώθηκε το μεγαλύτερο πάρτι του καλοκαιριού

Ο ερμηνευτής του τραγουδιού που, μετά το "Macarena" του πολύ μακρινού 1995, κατάφερε να συνθέσει εκ νέου ένα μουσικό φαινόμενο και να κάνει το ευρύ κοινό να ανακαλύψει ξανά τη latin μουσική, ετοιμάζεται να κατέβει στην Κύπρο με full band για μία συναυλία που θα ξεσηκξώσει το νησί!

Αν δεν κατάλαβες ακόμα σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε, μάθε πως πρόκειται για το "Despacito" αλλά και πως ο ερμηνευτής του, Luis Fonsi, ο οποίος χωρίς καμιά δόση υπερβολής, μπορούμε να πούμε ότι συνέθεσε τον ύμνο του καλοκαιριού, συμπέρασμα που εξάγεται εύκολα χάρη κυρίως στα 2,5 δις views που έχει μαζέψει μέχρι σήμερα στο youtube.

Η μίξη ρεγκετόν και ποπ μουσικής, του "Despacito" (λέξη που μεταφράζεται ως "αργά"), έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις στα charts, ενώ το remix -που έχει γίνει με τον Daddy Yankee και τον Justin Bieber- βρίσκεται στη λίστα "Billboard’s Hot 100" εδώ και οκτώ εβδομάδες, και αυτό είναι ένα φαινόμενο για τα μουσικά χρονικά καθώς πρόκειται για το πρώτο ισπανόφωνο τραγούδι που κατάφερε κάτι τέτοιο μετά το "Macarena" του 1995. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Despacito, μουσικη, συναυλια, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1350 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3988 s // Total time: 3.5338 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X