ipH: Φέρνει τις τραγανές γκοφρέτες Manner από την καρδιά της Αυστρίας στην Κύπρο


ipH: Φέρνει τις τραγανές γκοφρέτες Manner από την καρδιά της Αυστρίας στην Κύπρο

Διαβάστε αναλυτικά

Τις απολαυστικές, τραγανές και φτιαγμένες από αυθεντική βιενέζικη σοκολάτα μοναδικές γκοφρέτες Manner, φέρνει από την Αυστρία στην Κύπρο η εταιρεία ipH Iakovos Photiades Foodstuff Suppliers Ltd.

Οι γκοφρέτες Manner αποτελούν αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα σνακ τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους σε όλο τον κόσμο! Αυτό άλλωστε ήταν και το όραμα του δημιουργού τους Josef Manner όταν το 1898 έφτιαξε τις πρώτες του γκοφρέτες, θέλοντας να προσφέρει "σοκολάτα για όλους". Σήμερα, έναν αιώνα μετά, χρησιμοποιείται η ίδια συνταγή ενώ η παράγωγή τους γίνεται στις ίδιες εγκαταστάσεις στην καρδιά της Βιέννης.

Οι γκοφρέτες Manner έχουν πολλούς λόγους για ξεχωρίζουν. Από τη μια, την υπέροχη γεύση τους που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα των υλικών τους, καθώς είναι διασφαλισμένες με τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας και δημιουργημένες χωρίς τεχνητές χρωστικές ουσίες, συντηρητικά ή λίπη με 100% πιστοποιημένο κακάο. Από την άλλη, τη μοναδική εξωτερική τους εμφάνιση που χαρακτηρίζεται από το ζεστό και διαχρονικό απαλό ροζ χρώμα, που τις καθιστά αναγνωρίσιμες και οικείες προς το καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε την προσιτή τιμή τους αλλά και τη μεγάλη ποικιλία τους καθώς μπορείτε να τις απολαύσετε σε ένα πεντανόστιμο συνδυασμό γεύσεων όπως γκοφρέτα από σοκολάτα, λεμόνι, πραλίνα, πραλίνα-φουντούκι, καρύδα κ.ά.

Η ipH παραμένει εδώ και χρόνια αφοσιωμένη στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του καταναλωτή, κατέχοντας επάξια ηγετική θέση στον τομέα τροφίμων για τα κανάλια λιανικής και εστίασης στην Κύπρο. Ξεχωρίζοντας τόσο για την άριστη εξυπηρέτηση της, όσο και την παροχή ευρείας γκάμας προϊόντων υψηλής ποιότητας, η εταιρεία συνεχίζει δυναμικά την πορεία της στο μέλλον επιδιώκοντας πάντα το καλύτερο δυνατό για την κυπριακή αγορά.

Tags γκοφρετες, manner


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7096 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3554 s // Total time: 3.0650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X