Τσακίρης Τρυπάτο: To νέο πατατάκι που θα σε κάνει να κολλήσεις!


Τσακίρης Τρυπάτο: To νέο πατατάκι που θα σε κάνει να κολλήσεις!

Διαβάστε αναλυτικά

Η Αφοι Λανίτη καινοτομεί ακόμα μία φορά και ενισχύει το χαρτοφυλάκιό της φέρνοντας στην Κυπριακή αγορά το πιο καινοτόμο snack πατάτας από την εταιρεία ΤΣΑΚΙΡΗΣ, τη σειρά Τσακίρης Τρυπάτο! Ένα νέο, μοναδικό, απολαυστικό και χορταστικό πατατάκι έρχεται να ταράξει τα νερά, σε 3 εκρηκτικές γεύσεις: Smokey BBQ, SpicyPizza και Aλάτι!

Τα Τσακίρης Τρυπάτο δημιουργήθηκαν από ιδέες των ίδιων των καταναλωτών, οι οποίες εξελίχθηκαν και αναπτύχθηκαν, οδηγώντας σε μια προϊοντική καινοτομία. Η νέα σειρά chips Τσακίρης Τρυπάτο απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι εναλλακτικό, διαφορετικό σε σχήμα, με έντονη γεύση, που να τους χορταίνει, να ταιριάζει με τον έντονο τρόπο ζωής τους και να τους γεμίζει ενέργεια και απόλαυση! Με μοναδικό τρυπητό σχήμα, έξτρα τραγανή υφή και πλούσια γεύση τα Τσακίρης Τρυπάτο ήρθαν να προσφέρουν μικρά χορταστικά διαλείμματα απόλαυσης στην καθημερινότητα μας!

Tσακίρης Τρυπάτο Smokey BBQ: Υπέροχα, τραγανά chips με τη χαρακτηριστική καπνιστή γεύση της BBQ sauce που ανεβάζει το επίπεδο της απόλαυσης!

Tσακίρης Τρυπάτο Spicy Pizza: Τα Τσακίρης Τρυπάτο συναντούν την αγαπημένη απόλαυση όλων μας και δημιουργούν μαζί ένα νόστιμο, πικάντικο chip που θα είναι σα να δοκιμάζεις την πιο λαχταριστή pizza του κόσμου!

Tσακίρης Τρυπάτο Αλάτι: Ο κλασικός συνδυασμός που λατρεύουμε! Συνοδεύει ιδανικά κάθε στιγμή μας στο σπίτι, το γραφείο, το δρόμο!


 
Τα Τσακίρης Τρυπάτο είναι μοναδικά προϊόντα στην κατηγορία των chips και αποτελούν έμπρακτο παράδειγμα της δέσμευσης της Αφοι Λανίτη να προσφέρει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο καινοτόμων προϊόντων, με προτάσεις που ανταποκρίνονται στις γευστικές απαιτήσεις των καταναλωτών και δείχνουν το δρόμο για τις σύγχρονες τάσεις της αγοράς.
 

Tags τσακιρης τρυπατο, ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2300 s (229 Queries.) // Parse time: 0.6212 s // Total time: 2.8512 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X