H Nuxe γιορτάζει 25 χρόνια Huile Prodigieuse με στυλ


H Nuxe γιορτάζει 25 χρόνια Huile Prodigieuse με στυλ

Με νέα εικονική φόρμουλα που είναι ακόμα πιο τέλεια

Το πασίγνωστο λαδάκι Huile Prodigieuse γιορτάζει τα 25 χρόνια δημιουργίας του και παρουσίας του. Γιορτάζει 25 χρόνια συναισθήματος, πάθους και ομορφιάς ... και δημιουργεί μια καινούργια φόρμουλα σε 3 υπέροχες επετειακές εκδόσεις.

Το Huile Prodigieuse είναι το αγαπημένο λαδάκι των Γαλλίδων γυναικών. Για να γιορτάσει ένα τέταρτο του αιώνα με στυλ ξαναδημιουργεί τη φόρμουλα και συνεχίζει να μας εκπλήσσει με πιο ζωντανά χρώματα.

Ακόμα και αν έχει 98,1% φυσικά συστατικά, εξακολουθεί να είναι τόσο αισθησιακό και να το φορούν χάρη στην ξηρή χωρίς σιλικόνη υφή και αξέχαστη μυρωδιά του που έχει.

Το Huile Prodigieuse δεν είναι μόνο για γοητεία, είναι επίσης σχετικό με την αποτελεσματικότητα, όπως επιβεβαιώθηκε από νέες δοκιμές..

Ακόμη πιο καινοτόμο στο:
• πρόσωπο με μια αντι-οξειδωτική δράση δημιουργεί μια "ασπίδα" επίδραση έναντι της ρύπανσης.
• σώμα με μια συσφικτική δράση για μείωση της εμφάνισης των ραγάδων.
• μαλλιά.

Ακόμη πιο πολύτιμο: μια νέα δραστική ουσία, Tsubaki Βοτανικό Oil, αποκαλύπτει την τεράστια θρεπτική και αντιγηραντική ιδιότητα. Η νέα φόρμουλα του Huile Prodigieuse έχει εμπλουτιστεί με μια νέα πολύτιμη, θρεπτική και αντιγηραντική δραστική ουσία:
Tsubaki Oil
Ήταν ένα από τα 7 νέα θαύματα της φύσης, η Nuxe επιλέγει το Tsubaki σαν νέο συστατικό, είναι μια ποικιλία του φυτού Camellia που είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε ωμέγα 9.
Αυτό το εξαιρετικά θρεπτικό λάδι βελτιώνει τη λειτουργία φραγμού του δέρματος και λάμψη των μαλλιών. Αναγνωρίζοντας έτσι τις αντιγηραντικές ιδιότητες του που βοηθούν στην εξομάλυνση της επιδερμίδας.
Μια άλλη νέα προσθήκη: Η Nuxe επιλέγει το Argan Oil το οποίο έχει επισκευαστικές ιδιότητες, ιδίως για τα μαλλιά.
Είναι…
... Φυσικό, με 98,1% φυσικά συστατικά, το Huile Prodigieuse δεν έχει πετρελαιοειδή ή σιλικόνη. Είναι επίσης εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε
... Τέλειο, με τη ξηρή υφή, θρέφει χωρίς να αφήνει κολλώδη υφή ή λιπαρότητα.
... Μυρωδάτο, με άμεσα αναγνωρίσιμο άρωμα, το αποκορύφωμα του αισθησιασμού εμπλουτισμένο με άνθη πορτοκαλιάς, περγαμόντο, τριαντάφυλλο, μανόλια, καρύδας και βανίλιας.

Το HUILE PRODIGIEUSE είναι το νούμερο 1 λαδάκι στα φαρμακεία.
Ενώ κάθε μία από τις εκδόσεις έχει το δικό του ιδιαίτερο χρώμα και μήνυμα, όλες οι συσκευασίες έχουν τα ίδια γραφικά. Όλες οι συσκευασίες περιέχουν το φυλαγμένο μυστικό της όμορφης επιδερμίδας: Τη νέα φόρμουλα Huile Prodigieuse.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΚΟΡΑΛΛΙ ΧΡΩΜΑ

Είναι όλα σχετικά με το πάθος, τη θηλυκότητα. Θυμίζει τις καλοκαιρινές αποδράσεις και εξωτικά χρώματα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΑΖ ΧΡΩΜΑ

Η συσκευασία αυτή μεταφέρει τα συναισθήματα και την ευτυχία του καλοκαιριού. Παραπέμπει σε παραδεισένια νησιά με λίμνες.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟ ΧΡΩΜΑ

Στέλνει ένα μήνυμα ομορφιάς, αγνότητας και αθωότητας. Βγάζει μια φρεσκάδα και ελαφρότητα, μια αναγέννηση.

Tags Nuxe Huile Prodigieuse, nuxe, Huile Prodigieuse, hair, face, body, beauty, μαλλιά, προσωπο, Σώμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.1575 s // Total time: 0.1577 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X