Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το συγκινητικό της μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής της


Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Το συγκινητικό της μήνυμα μετά το τέλος της εκπομπής της

Δείτε τη φωτογραφία και τα λόγια που έγραψε στα social media…

Χθες ολοκληρώθηκε η εκπομπή "Όλα για σένα" και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου το βράδυ έγραψε το δικό της μήνυμα στα social media εκφράζοντας δημόσια όλα όσα νιώθει για την τηλεοπτική σεζόν που μας πέρασε.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Σε ποιον συνεργάτη της έκανε πρόταση on air για να είναι μαζί της και τη νέα σεζόν

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ιδιαίτερη για την παρουσιάστρια αφού ξεκίνησε στην πρωινή ζώνη και στα μέσα της χρονιάς ανέλαβε την απογευματινή εκπομπή καταφέρνοντας να την ολοκληρώσει με πολύ καλά σχόλια αλλά και νούμερα τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης: Λιώσαμε! Η πιο όμορφη στιγμή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και της Αριάδνης

"Μια ιδέα που έγινε ευκαιρία, μια ευκαιρία που έγινε πράξη, μια πράξη που έγινε καθημερινότητα, μια καθημερινότητα που έγινε συνήθεια, μια συνήθεια που έγινε ανάγκη.... και το πιο σημαντικό.... όλα αυτά έγιναν με πολλά συναισθήματα και έγιναν ΟΛΑ ΓΙΑ ΣΑΣ! Ολα για Σένα η εκπομπή ΜΑΣ. Κάνουμε μια παύση για λίγο και επιστρέφουμε με ξεκούραστο,καθαρό μυαλό και πολλές ιδέες...Ραντεβού στις 28 Αυγούστου! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!", ήταν τα όμορφα λόγια της μαζί με μια φωτογραφία με όλη την ομάδα της.

Δείτε τη φωτογραφία:


 

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4880 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4072 s // Total time: 2.8951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X