Χωρίς ρετούς! Tα πραγματικά κορμιά επωμύνων με μαγιό


Χωρίς ρετούς! Tα πραγματικά κορμιά επωμύνων με μαγιό

Δείτε φωτογραφίες...

Τα social media έχουν γεμίσει με φωτογραφίες επωνύμων με μαγιό από χαλαρές στιγμές τους σε παραλίες όπου εντυπωσιάζουν με τα σέξι κορμιά τους. Δείτε ποιες είναι αυτές με μαγιό και χωρίς ρετούς.

Έλενα Γαλίφα

Η fashion blogger, σε ένα από τα looks της για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Μύκονο επέλεξε ολόσωμο μαγιό με cut out, EKATERINI V. 

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Ευχαριστώ πολύ Τήνο. See you soon..#vacation #friends#goodmemories #hilarious #sea #greece#blue #travel #mytravelgram", έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου φορώντας ολόσωμο από το ελληνικό brand Paolita.

Ελένη Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια μας εξέπληξε χθες ανεβάζοντας μια φωτογραφία της με μαγιό. Αν και δεν ξέρουμε το brand φοράει σίγουρα τα αγαπημένα της μαγιό είναι τα τριγωνάκια.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου πρέπει να έχει τουλάχιστον δύο ντουλάπες με μαγιό. Για την τελευταία της εμφάνιση πάντως επέλεξε ένα κίτρινο μπικίνι Watermelon by C Kontova.

Κατερίνα Καινούργιου

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της με μαγιό, πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου με αυτό το λευκό ολόσωμο Stefania Frangista που επισκέφτηκε τη Μύκονο για το τριήμερο.

Νικολέττα Ράλλη

"Καλημέεεεερα. Σε περίπτωση που ψάχνετε το πιο τέλειο μαγιό, στην καλύτερη τιμή, να σας πω που βρήκα εγώ το δικό μου.Το βρήκα στο @onesalonica είναι @jimmychoo, εφαρμόζει τέλεια και έχει outlet τιμή!!!Έμαθα ότι μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έχει και επιπλέον εκπτώσεις σε όλα τα μαγιό, αλλά και στα αξεσουάρ παραλίας" έγραψε η Νικολέττα Ράλλη απαντώντας έτσι σε όλες αυτές που ρωτούσαν σε ποιο brand ανήκει το μαγιό της.

Μαίρη Συνατσάκη

"Το πρώτο! Είχα χρόνια να μπω τόσο νωρίς στην θάλασσα και σήμερα συνειδητοποίησα γιατί. Γεννημένη κρυουλιάρα μου πήρε ένα τέταρτο τουλάχιστον για μισή βουτιά! Πι.Ες. Η Τήνος είναι κούκλα!" έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη φορώντας μαγιό  από το Victoria’s Secret.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Η Έβελυν Καζαντζόγλου για τις διακοπές της στη Μύκονο διάλεξε ένα ολόσωμο με tropical prints Marks&Spencer. 

Χριστίνα Κοντοβά

H fashion designer Χριστίνα Κοντοβά επέλεξε ένα πολύ σέξι ολόσωμο μαγιό, με χαμηλό ντεκολτέ από το δικό της brand, Watermelon by C Kontova.

Tags διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0215 s // Total time: 0.0219 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X