Colette: Kλείνει τον Δεκέμβριο η ιστορική γαλλική μπουτίκ


Colette: Kλείνει τον Δεκέμβριο η ιστορική γαλλική μπουτίκ

Η ιστορική μπουτίκ στην οδό Rue Saint Honore κλείνει τις πόρτες της, έπειτα από 20 χρόνια παρουσίας, τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

"Δεδομένου ότι όλα τα καλά πράγματα πρέπει να φτάνουν κάποια στιγμή στο τέλος, μετά από 20 υπέροχα χρόνια, η Colette θα πρέπει να κλείσει τις πόρτες της, στις 20 Δεκεμβρίου του τρέχοντος έτους" ανέφερε η εταιρεία σε δήλωση της.

Η καλτ παριζιάνικη μπουτίκ ιδρύθηκε από την Colette Rousseaux και την κόρη της Sarah Andelman. Άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις 20 Μαρτίου το 1997 κι από τότε μέχρι και σήμερα είναι ένας μοναδικός προορισμός για ψώνια. Ένας τριώροφος χώρος των 8.000 τετραγωνικών ποδιών φιλοξενεί τα πάντα από κάμερες εξειδικευμένης ταινίας, αναμνηστικά και t-shirts σε προσιτές τιμές, αποκλειστικές συνεργασίες με σχεδιαστές, περιοδικά.

Ένα fashionable μέρος που όλα αυτά τα χρόνια ξεχωρίζει για τις μοναδικές συλλογές και τις δημιουργίες νεαρών ταλαντούχων σχεδιαστών που φιλοξενεί. Ο Karl Lagerfeld σε συνέντευξη του μάλιστα  στην BOF είχε δηλώσει:“Είναι το μοναδικό μαγαζί από το το όποιο ψωνίζω γιατί έχει πράγματα που δεν έχει κάνεις άλλος᾽᾽.

Όπως αναφέρετε και στην δήλωση μέχρι και τις 20 Δεκεμβρίου τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει, το μαγαζί θα συνεχίζει να ανανεώνει τις συλλογές του. H online παρουσία της μπουτίκ ενδέχεται να συνεχιστεί.   
 

Tags Colette, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3813 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3812 s // Total time: 2.7625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X