Polka-dots: Πως μπορείς να φορέσεις το διαχρονικό print


Polka-dots: Πως μπορείς να φορέσεις το διαχρονικό print

Στυλιστικά tips

Όσον άφορα αυτή τη τάση υπάρχει μια λεπτή γραμμή μεταξύ της παιχνιδιάρικης και παιδικής διάθεσης της με την διαχρονικότητα και την κομψότητα που τη χαρακτηρίζει. Μπορεί το πούα να είναι το print που ανασύρει από την μνήμη μας τα παιδικά εκείνα ρούχα με την Minnie Mouse και τις βούλες της, ωστόσο οι σχεδιαστές εδώ και χρόνια φιλτράρουν το polka-dots print μέσα από τον φακό της μόδας.

Βασικό print του παριζιάνικου στυλ, επανέρχεται συχνά στις πασαρέλες έτσι και φέτος το πουά είναι από τα prints που θα κυριαρχήσουν το καλοκαίρι μιας και οι γαλλικοί οίκοι το αποθέωσαν στις κολεξιόν τους. Πως μπορείς λοιπόν να φορέσεις το διαχρονικό polka-dots με stylish τρόπο.

Louis Vuitton και Comme des Garçons συνδυάζουν το print με μονόχρωμα κομμάτια. Ο οίκος Givenchy από την άλλη προσθέτει έξτρα στιλιστικές πινελιές με υπερμεγέθη μενταγιόν ενώ ο σχεδιαστής Jacquemus το συνδυάζει με ένα τεράστιο straw hat.

Styling Tip: Για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, επέλεξε ένα polka-dots πουκάμισο το όποιο μπορείς να φορέσεις με jean σορτσάκια. Για πιο επίσημα looks επένδυσε σε ένα πουα φόρεμα ή μια midi φούστα.

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0789 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2597 s // Total time: 3.3386 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X