Αυτό είναι το φόρεμα που θα φοράς όλο το το καλοκαίρι


Αυτό είναι το φόρεμα που θα φοράς όλο το το καλοκαίρι

Δείτε τις εικόνες

Το μικρό λευκό φόρεμα, το μικρό αδερφάκι του LBD (μικρό μαύρο φόρεμα) είναι μια εξίσου κλασική, αλλά πιο ελαφριά, ανέμελη και εντελώς πιο ελκυστική επιλογή όταν ο καιρός ζεσταίνει. Φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ χαρίζοντας αβίαστα stylish εμφανίσεις. Οι τρόποι να το φορέσεις αμέτρητοι.

Total White:
Οι πιθανότητες να κάνεις στιλιστικό λάθος, τουλάχιστον χρωματικό είναι μηδαμινές. Το total white look είναι η πιο ασφαλής επιλογή για σέξι εντυπωσιακές εμφανίσεις που θα αναδείξουν μάλιστα και την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου. Για να πετύχεις athleisure στυλ μπορείς συνδυάσεις το μικρό άσπρο φόρεμα με λεύκα sneakers. 

Chic White:
Για πιο επίσημες εμφανίσεις επέλεξε ένα άσπρο φόρεμα από δαντέλα ή με διαφάνειές και ψηλά πέδιλα σε καφέ, ροζ, κόκκινες ή μπλε αποχρώσεις.

 

 

Hat on:
Το καπέλο να είναι το αξεσουάρ που δεν πρέπει να αποχωρίζεσαι το καλοκαίρι, στις εμφανίσεις σου στην παραλία άλλα και στις βόλτες σου στην πόλη. Συνδύασε ένα καπέλο μάζι με το μικρό άσπρο φόρεμα σου και θα ανακαλύψεις πόσο εύκολα μπορεί να μετατρέψει κάθε look σε #ootd post που θα ζηλεύαν και τα Instagram fashion girls.

 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6168 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2283 s // Total time: 2.8452 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X