Λάουρα Νάργες: Θα εκπλαγείτε με το αρετουσάριστο κορμί της μετά το "Survivor"


Λάουρα Νάργες: Θα εκπλαγείτε με το αρετουσάριστο κορμί της μετά το "Survivor"

Δείτε το βίντεο...

Η Λάουρα Νάργες είναι το κορίτσι που σχολιάστηκε όσο καμία άλλη στο "Survivor 1" αφού πολλές φορές αντικείμενο σχολιασμού σρα social media ήταν οι φοβίες της, το τρελό της γέλιο, η ικανότητες της στην κομμωτική αλλά και τα περιττά της κιλά.

Η ίδια βγαίνοντας από το παιχνίδι επιβίωσης εξήγησε πως εκτός του ότι χάνει πολύ δύσκολα κιλά , αντιμετώπισε και ένα γυναικολογικό πρόβλημα το οποίο της είχε προκαλέσει πρηξίματα στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάριος Πρίαμος ζητάει δημόσια συγγνώμη στη Λάουρα για την ατάκα για τα κιλά της! [βίντεο]

Σήμερα η Λαόυρα Νάργες κλείνει στόματα και μας βάζει τα γυαλιά αφού αποδεικνύει ότι όχι απλά έχει κορμάρα αλλά είναι και ακομπλεξάριστη. Το youweekly.gr βρέθηκε αποκλειστικά στα παρασκήνια φωτογράφισης που έκανε για το περιοδικό "The Body", για το τεύχος Αυγούστου, στο ποζάρει με μαγιό. Η ίδια, χωρίς κανένα πρόβλημα, ενώ ήξερε ότι την τραβάμε έκανε ναζάκια στον φακό δείχνοντας τρελή αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε επίσης: Λάουρα Νάργες - Κώστας Κοκκινάκης: Μίλησαν ήδη με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και αποκάλυψαν όλα όσα τους είπε…

Όπως θα δείτε στο πιο κάτω  βίντεο, η Λάουρα Νάργες είναι στην καλύτερη φάση. Το κορμί της είναι αξιοζήλευτο και της πάει πάρα πολύ έτσι όπως το έχει διαμορφώσει! Όσο για κυτταρίτιδα; Ούτε λόγος… Τα πλάνα που θα δείτε δεν έχουν υποστεί καμία επεξεργασία.

 

Tags Λαουρα Ναργες, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3686 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3232 s // Total time: 2.6918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X