Κωνσταντίνος Βασάλος: Το νέο δημόσιο "καρφί" στις υποτιθέμενες συντρόφους του


Κωνσταντίνος Βασάλος: Το νέο δημόσιο "καρφί" στις υποτιθέμενες συντρόφους του

Δείτε το βίντεο

Στο "Πανόραμα" στον ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένος ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την παραμονή του και την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο, ενώ πέταξε τα "καρφιά" του για τις γυναίκες που κατά καιρούς ισχυριζόταν στα social media ότι υπήρξαν σύντροφοί του. "Φίλες δεν έχω. Φίλους έχω ελάχιστους. Ο γνωστός με τον φίλο έχουν μία απόσταση. Αυτές που είδατε, ίσως ήταν γνωστές, ίσως και φίλες", είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αφήνοντας να ευνοηθεί πως η Βασιλική Αγιαννοπούλου και η  Μαρί Ρόουζ εκμεταλλεύτηκαν τη δημοσιότητα στο πρόσωπο του φτιάχνοντας σενάρια για την προσωπική του ζωή και τις μεταξύ τους σχέσεις.

Στην συνέχεια η Ελεονώρα προανήγγειλε ότι θα παίξει βίντεο για τις φίλες του στο παιχνίδι, και ο Βασάλος αισθάνθηκε εξαιρετικά αμήχανα, αφήνοντάς το να φανεί στην κάμερα!

Συγκεκριμένα είπε: "Θέλω να βγάλεις και τα 6 κορίτσια της ομάδας μου, να πουν για μένα! Με βγάλατε λίγο μισογύνη, δεν είναι δίκαιο αυτό! Γενικά, η υπερβολή δεν μου αρέσει!" είπε εκνευρισμένος με το βίντεο, και η Μελέτη συνέχισε να του πετάει σποντίτσες για τις προτιμήσεις του στο ωραίο φύλο.

 

Tags κωνσταντινος βασαλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, survivor


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8426 s (228 Queries.) // Parse time: 1.1526 s // Total time: 3.9951 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X