Στην Κύπρο η Ελληνίδα πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου


Στην Κύπρο η Ελληνίδα πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου

Με ποιους συναντήθηκε;

Μετά το σάλο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Κωνσταντίνου Βασάλου και των δυο κοριτσιών, την Βασιλική Αγιαννοπούλου και την Κύπρια Marierose Tarkmanian και τα προσωπικά τους μηνύματα που έχουν βγει στη δημοσιότητα η μια από τις δυο ξαναχτυπά!

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνος Βασάλος: Απαντά πρώτη φορά μετά τη δημοσίευση των μηνυμάτων που έστελνε στην Κύπρια φημολογούμενη σύντροφό του

Στην Κύπρο βρέθηκε η Βασιλική Αγιαννοπούλου η οποία αποχώρησε από την ομάδα της με προπονητή τον Γιάννη Βασάλο και ήρθε στο νησί μας για να συναντήσει το νέο της προπονητή που είναι Κύπριος. 

Διαβάστε επίσης: Στη δημοσιότητα τα μηνύματα που έστελνε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Κύπρια φημολογούμενη σύντροφό του

Η ίδια μοιράστηκε αυτή τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους ανεβάζοντας μια φωτογραφία και γράφοντας τα πιο κάτω λόγια:
"Κάνω αυτή τη δημοσίευση για ένα και μόνο λόγο προσπαθώντας να αποφύγω τις οποίες κακεντρεχής εξελίξεις και σχόλια από τους γνωστούς καλοθελητές … έχω να πω ότι ο κύριος δίπλα μου Κωνσταντίνος Κούτρας είναι ο καινούργιος μου προπονητής και φυσικά δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα μας το βράδυ που βγήκαμε στην Λάρνακα ήμασταν μεγάλη παρέα μέσα σε αυτούς όλους και η γυναίκα του Κωνσταντίνου και καλή μου φίλη Μαρία Κωνσταντίνου!! Εμείς όλοι λοιπόν είμαστε φίλοι κ ομάδα εκτιμούμε κ σεβόμαστε ο ένας τον άλλο !!! Είμαι σαφής νομίζω εεε και ξεκάθαρη στον κόσμο άλλωστε οι καθαρές εξηγήσεις κάνουν και καλού φίλους όπως λέει ο σοφός λαός !! Άντε την καλησπέρα μου !!!!!".

Tags κωνσταντινος βασαλος, Βασιλική Αγιαννοπούλου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4005 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2187 s // Total time: 2.6192 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X