13 ΙΟΥΛΙΟΥ, 2017

Μάθετε τα οφέλη του προγράμματος διατροφής Cambridge Weight Plan από τον Dr. Anthony Leeds

shareit!

Τα νέα ευρήματα είναι εντυπωσιακά!

Ο Dr. Anthony Leeds, Medical Director της Cambridge Weight Plan, πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε στο νησί μας ως προσκεκλημένος του αναπληρωτή Ύπατου Αρμοστή της Μεγάλης Βρετανίας στην Κύπρο, κο. Ian Whitting, και τους Γενικούς Διευθυντές του Προγράμματος Διατροφής Cambridge Weight Plan, κο Πανίκος και κα Helen Ζένιος, για μία μοναδική παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιουνίου, στην οικεία του Ύπατου Αρμοστή.

Ο Καθηγητής Dr. Anthony Leeds, Ιατρικός Διευθυντής του Προγράμματος Cambridge Weight Plan στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε τα αποδεικτικά στοιχεία των τελευταίων μελετών σχετικά με την απώλεια βάρους και την αντιστροφή του διαβήτη τύπου 2 και της προδιάθεσης του διαβήτη με τη χρήση αντικατάστασης γευμάτων της Cambridge Weight Plan.

Πιο συγκεκριμένα, ο καθηγητής ανέφερε ότι σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες,  που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα σε επιστημονικά περιοδικά, απώλεια βάρους άνω των 10 κιλών με το Πρόγραμμα Διατροφής Cambridge Weight Plan μπορεί να αποφέρει αποδεδειγμένη βελτίωση με προ-διαβήτη, διαβήτη τύπου ΙΙ, οστεοαρθρίτιδα, καρδιακές παθήσεις, ψωρίαση και αποφρακτική άπνοια ύπνου. Οι επίσημες μελέτες σχετικά με τον προ-διαβήτη και την αντίστροφη του διαβήτη τύπου ΙΙ, αναμένονται τους επόμενους έξι έως εννέα μήνες. Στη δοκιμασία αυτή, η μέση απώλεια βάρους των ατόμων που έλαβαν μέρος ήταν 10% του σωματικού τους βάρος (περίπου 10kg) στις 8 εβδομάδες, με το 80% να ολοκληρώνει επιτυχώς το πρόγραμμα. Αυτό αποδεικνύει ότι αυτός ο τύπος διατροφής γι’ αυτά τα άτομα είναι οικονομικά αποδοτικός και για το κράτος.

Καταλήγοντας, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημαντικότητα της απώλειας του περιττού βάρους για την υγεία, και την καταπολέμηση ασθενειών που σχετίζονται άμεσα με το περιττό βάρος με ασθένειες όπως η υψηλή χοληστερόλη, το προδιαβητικό σύνδρομο, ο διαβήτης τύπου II και η αντίσταση στην ινσουλίνη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο στόχος του Προγράμματος Διατροφής Cambridge Weight Plan μέσα από τη νέα του εκστρατεία κάτω από τον εύστοχο τίτλο "Χάσε κιλά, κέρδισε την υγεία σου". Γιατί, όταν χάνουμε κιλά, δεν κερδίζουμε μόνο την εξωτερική μας εμφάνιση. Κερδίζουμε την υγεία μας. 

Η κάμερα του ilovestyle.com είχε τη χαρά να συναντήσει τον Dr. Leeds, λίγο πριν αναχωρήσει, ο οποίος μας ανέλυσε περαιτέρω τις ευεργετικές ιδιότητες του συγκεκριμένου διατροφικού προγράμματος, τόσο στο σώμα όσο και στην υγεία μας γενικότερα.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com