Αυτός είναι ο νικητής του "Survivor"!


Αυτός είναι ο νικητής του "Survivor"!

Συγχαρητήρια!

Ένα τηλεοπτικό ταξίδι που διήρκησε πέντε μήνες έφτασε στο τέλος του και ο μεγάλος νικητής που κερδίζει τις 100.000 ευρώ είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος, όπως τον αποκαλούσε όλοι στη συνέχεια του παιχνιδιού, αν και ξεκίνησε την πορεία του στο “Survivor” στην ομάδα των “Μαχητών”, ωστόσο, από την πρώτη κιόλας ημέρα προβολής του παιχνιδιού επιβίωσης, εντάχθηκε στην ομάδα των “Διασήμων”, μετά από τη ψηφοφορία της ομάδας του, από την οποία ήταν τελικά και ο μοναδικός παίκτης που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό.

Υπήρξε ένας παίκτης που τον είδαμε να βρίσκεται πολλές φορές στη θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, με τον κόσμο να τον κρατάει στο παιχνίδι καθώς από την αρχή η απήχηση που είχε στο κοινό ήταν πολύ μεγάλη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν το αδιαμφισβήτητο φαβορί από την αρχή και τελικά το τηλεοπτικό κοινό του έδειξε την αγάπη του μέχρι και την τελευταία ημέρα, βγάζοντάς τον νικητή ανάμεσα σε εκείνον και τον δικό μας Μάριο Πρίαμο ο οποίος και εκείνος από την αρχή υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς και δημοφιλέστερους παίκτες σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Το "Survivor", το τηλεοπτικό φαινόμενο της φετινής σεζόν που παρακολουθούσαμε αυτούς τους πέντε μήνες μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ απόψε έριξε με ένα συγκινητικό live αυλαία ενώ όλοι αναμένουν με μεγάλη αγωνία το δεύτερο κύκλο του παιχνιδιού καθώς ήδη έχουν αρχίσει οι αιτήσεις συμμετοχής. 

Tags survivor, Γιώργος Αγγελόπουλος, τελικος, νικητης, μάριος πριαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4846 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2956 s // Total time: 2.7802 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X