Η Δούκισσα Νομικού μας λέει πώς να χάσουμε κιλά χωρίς γυμναστική!


Η Δούκισσα Νομικού μας λέει πώς να χάσουμε κιλά χωρίς γυμναστική!

Αποκαλύπτει τα tips της!

Η Δούκισσα Νομικού διαθέτει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα και ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην ελληνική showbiz.

Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται μέσα από το προσωπικό της blog, στο queen.gr, το μυστικό της για να χάσουμε κιλά χωρίς γυμναστική.

“Το διάστημα που δεν θα μπορείς να κάνεις καθόλου γυμναστική, να προσπαθήσεις να τρως πιο υγιεινά. Να ΤΡΩΣ όμως κανονικά! Η αφαγία δεν είναι λύση. Με το να μην τρως καθόλου δεν βοηθάς τον μεταβολισμό σου ούτε τον οργανισμό σου γενικότερα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τα γλυκά και τα πολλά λιπαρά, ειδικά το βράδυ. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις λίγο τρέξιμο. Και αυτό στο λέω από προσωπική εμπειρία. Τον τελευταίο καιρό που άρχισα να τρέχω στο πάρκο, είδα μεγάλη διαφορά στο σώμα μου! Το λίπος μειώθηκε από την κοιλιά και τα πόδια αισθητά.

Ωστόσο, όλα αυτά να ξέρεις φίλη μου πως χρειάζονται μέτρο και λογική. Προτεραιότητα έχει πάντοτε ένα υγιές σώμα. Να το αγαπάς, να το σέβεσαι, να το εκτιμάς. Είναι το σπίτι σου. Πρέπει να το φροντίζεις. Μην «πέφτεις» ποτέ για κιλά που πήρες ή για γυμναστική που δεν έκανες. Η ζωή είναι υπέροχη για να χαλιέσαι με τέτοια ανούσια πράγματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Tags δουκισσα νομικου, κιλά, γυμναστικη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.3561 s (228 Queries.) // Parse time: 0.7978 s // Total time: 5.1539 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X