Ο μήνας του μέλιτος στην Ευρώπη


Ο μήνας του μέλιτος στην Ευρώπη

Μπορεί η οργάνωση του γάμου σας να σας έχει κουράσει και αγχώσει, ακολουθεί όμως το ταξίδι του μέλιτος, το οποίο επίσης θα πρέπει να οργανώσετε από νωρίς.

Οι έξι πιο ρομαντικές ευρωπαϊκές πόλεις για το μήνα του μέλιτος!

Παρίσι: Δεν είναι άδικα το πιο ρομαντικό μέρος ίσως στον κόσμο και ο πρώτος προορισμός για ταξίδι του μέλιτος. Κάντε μία βόλτα στα Ηλύσια Πεδία, στην Παναγία των Παρισίων και τη Μονμάρτη, καθίστε στα μικρά bistro και χαζέψτε τους καλλιτέχνες, δοκιμάστε κρασιά και τυριά, πηγαίνετε στο Λούβρο, στο Pompidou και τον πύργο τού Eiffel. Και για τη βραδινή σας έξοδο μην ξεχάσετε να κλείσετε με τον αγαπημένο σας ένα dinner cruise στο Σηκουάνα, τι πιο ρομαντικό! 

Βενετία: Ίσως μία από τις πιο κλασικά ρομαντικές εικόνες είναι αυτή ενός ζευγαριού σε μία γόνδολα στα κανάλια της Βενετίας. Η πόλη αυτή ξεχειλίζει ρομαντισμό από κάθε στενό της, κάθε γέφυρά της και κάθε πλατεία της. Επισκεφθείτε την πλατεία του Αγίου Μάρκου, τη γέφυρα των στεναγμών, καθίστε στα υπέροχα εστιατόρια και καφέ και μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το νησί Μουράνο για να αγοράσετε υπέροχα κρύσταλλα που θα σας θυμίζουν το ταξίδι του μέλιτός σας.

Ρώμη: Μία πόλη στην οποία θα περπατήσετε αρκετά και θα νιώσετε αμέσως άνετα. Επισκεφθείτε το Κολοσσαίο, καθίστε στα σκαλιά τής Piazza di Spagna, δοκιμάστε ντόπιο παγωτό, κάντε μία ευχή στη Fontana di Trevi και καθίστε σε μικρές τρατορίες για να γευτείτε το πιο νόστιμο ιταλικό φαγητό και να πιείτε υπέροχο Chianti.

Βαρκελώνη: Μπορεί η Βαρκελώνη να μην είναι η πρώτη πόλη που θα σας έρθει στο μυαλό για το μήνα του μέλιτός σας, αλλά έχει έναν αέρα ρομαντισμού που δεν το καταλαβαίνεις μέχρι να την επισκεφθείς. Όλη η πόλη φημίζεται για την υπέροχη αρχιτεκτονική της, κάτι που σε παρασύρει να κάνεις βόλτες στα στενά της. Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε τη Sagrada Familia, την αγορά La Boqueria, να απολαύσετε flamenco show, να φάτε tapas και να πιείτε sangria.

Βιέννη: Το τέλειο μέρος για γαμήλιο ταξίδι αν σας αρέσουν οι μεγάλοι και ρομαντικοί περίπατοι. Επισκεφθείτε το ιστορικό κέντρο και το παλάτι Schonbrunn, που είναι λίγο έξω από τη Βιέννη, καθώς επίσης και το παλάτι Belvedere. Και φυσικά μην ξεχάσετε να παρακολουθήστε στην πόλη τού Mozart μία παράσταση από τη φιλαρμονική της Βιέννης.

Πράγα: Η απόλυτα παραμυθένια πόλη που θα σας κάνει να νομίζετε πως ταξιδέψατε 200 χρόνια πίσω για το ταξίδι του γάμου σας, στην εποχή των ιπποτών. Παρά το κρύο, ίσως αξίζει να την επισκεφθείτε το χειμώνα λόγω των χιονισμένων πλατειών και των κάστρων. Επισκεφθείτε το κάστρο της Πράγας και την παλιά πόλη, περπατήστε δίπλα στο ποτάμι και ανεβείτε τη γέφυρα Charles, κάντε μία κρουαζιέρα και θαυμάστε τα κτίρια με την υπέροχη αρχιτεκτονική τους.

Πηγή: Όμορφος Γάμος 2012



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9509 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2194 s // Total time: 2.1703 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X