Δείτε τι απαντάει ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου στην Κατερίνα Καινούργιου που δηλώνει ερωτευμένη με τον γιο του!


Δείτε τι απαντάει ο πατέρας του Μάριου Πρίαμου στην Κατερίνα Καινούργιου που δηλώνει ερωτευμένη με τον γιο του!

Μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Μάριος Πρίαμος είναι από τους πιο δημοφιλείς και δυνατούς παίκτες που έχουν παραμένει στο “Survivor” και μάλιστα έχει εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή του στον ημιτελικό, στις 4 Ιουλίου, ο οποίος θα προβληθεί live από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ.

Ο πατέρας του παίκτη των “Μαχητών”, κ. Πρίαμος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “OK!” και στον δημοσιογράφο, Γιώργο Μιχαήλ, κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να σχολιάσει τη δήλωση της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία είπε δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με τον γιο του.

Διαβάστε επίσης: Ο Μάριος Πρίαμος είναι ένας πραγματικός "Μαχητής"! Το σοκαριστικό ατύχημα που του συνέβη πριν από το "Survivor"

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε αυτό το πράγμα από επαγγελματισμό, και σίγουρα όχι συναισθηματικά. Όταν ακούσουν οι θαυμαστές του Μάριου πως ενδιαφέρεται για εκείνον, τότε θα θέλουν να βλέπουν συνεχώς την εκπομπή της, για να ακούνε τι δηλώνει γι' αυτόν”, είπε χαρακτηριστικά!

Διαβάστε επίσης: Η πιο συγκινητική στιγμή για τον Μάριο Πρίαμο στο "Survivor" – Ξέσπασε σε κλάματα μετά τη νίκη του!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη των γονιών του Μάριου Πρίαμου στο περιοδικό “OK!” που βρίσκεται στα περίπτερα μαζί με το πακέτο της ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ.

Tags μάριος πριαμος, πατερας, πριαμος ιωαννιδης, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9727 s (278 Queries.) // Parse time: 0.3589 s // Total time: 3.3315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X