Όλες οι λεπτομέρειες
Για την πρώτη καμπάνια αρώματος υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Raf Simons o αμερικανικός οίκος Calvin Klein έδωσε στην δημοσιότητα 250 αδημοσίευτες φωτογραφίες της Kate Moss από το 1993.
Οι φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο Mario Sorrenti για την καμπάνια του αρώματος obsession το 1993 στην όποια πόζαρε το supermodel. Η δημοσιοποίηση τους σηματοδοτεί και την κυκλοφορία των δύο νέων αρωμάτων Calvin Klein, Obsessed for Women και Obsessed for Men. Οι καινούργιες μυρωδιές του αρώματος είναι βασισμένες στην αρχική μυρωδιά Obsessed αρώματος που κυκλοφόρησε το 1993.
Σε δηλώσεις του ο αμερικανικός οίκος αναφέρει: ῾Έχουμε εμμονή με το obsession αλλά πέρα από αυτό, είναι η μνήμη μιας προηγούμενης αγάπης. Μιας μεγάλης μεγάλης αγάπης μεταξύ του Mario Sorrenti και της Kate Moss.. O Mario συνήθιζε να λέει ότι αγαπούσε και είχε εμμονή να φωτογραφίζει την Kate Moss.”