Δείτε το σπίτι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Αθήνα


Δείτε το σπίτι του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου στην Αθήνα

Ένα υπέροχο σπίτι με θέα το δάσος Υμηττού

Άλλαξε πολλά σπίτια, αλλά το συγκεκριµένο διαµέρισµα στα Ιλίσια τον κέρδισε από την πρώτη στιγµή. Στο καταφύγιό του –όπως το αποκαλεί– µε θέα το δάσος του Υµηττού, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου φιλοξενεί τα βράδια τους φίλους του και µαγειρεύει για αυτούς, όποτε του το επιτρέπει το πρόγραµµά του, ενώ συχνά κλείνεται στη δηµιουργική µοναξιά του και γράφει κοµµάτια στο πιάνο του όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr.

Eχουν περάσει 21 χρόνια από τη µέρα που µετακόµισε µόνιµα από την Κύπρο στην Ελλάδα, για να κάνει καριέρα.Διαβάστε παρακάτω…


Τα τραγούδια του αγαπιούνται από τον κόσµο και, καθώς φαίνεται, εκείνος δεν είναι διατεθειµένος να σταµατήσει να µας εκπλήσσει… Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου µας ανοίγει το σπίτι του και την καρδιά του…

Λουσµένο στο φως, το µικρό αλλά τόσο ζεστό διαµέρισµα του Κωνσταντίνου δεν έχει πολλά και βαριά έπιπλα, είναι διακοσµηµένο λιτά και µε ανοιχτά χρώµατα για να παίρνει εκείνος θετική ενέργεια.

Χρυσοί και πλατινένιοι δίσκοι κοσµούν τους τοίχους από την εποχή που µεσουρανούσαν οι επιτυχίες των One, αλλά και αναµνηστικά αντικείµενα από διάφορα ταξίδια του στο εξωτερικό, που κάτι έχουν να του θυµίζουν και τα έφερε µαζί του… Αγαπηµένος του χώρος είναι η κουζίνα, εκεί όπου δηµιουργεί πολλές νοστιµιές για καλούς φίλους και συνεργάτες.

 

Στην αγαπηµένη του γωνιά δίπλα στο κλασικό πιάνο, ο Κωνσταντίνος περνάει ατελείωτες ώρες συνθέτοντας τραγούδια είτε για εκείνον είτε για άλλους καλλιτέχνες (φωτ. αριστερά). Με θέα το πράσινο και το δάσος, ο τραγουδιστής απολαµβάνει το καλοκαίρι περισσότερο στη βεράντα του, όπου ηρεµεί. Η κρεβατοκάµαρά του σε λιτό ύφος, δεν έχει το κλασικό κρεβάτι παρά µόνο ένα τεράστιο στρώµα, είναι ο χώρος όπου ξεκουράζεται τις ελάχιστες ώρες που βρίσκεται στο σπίτι.

Tags κωνσταντίνος χριστοφόρου, σπιτι. διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2754 s (248 Queries.) // Parse time: 3.1628 s // Total time: 6.4382 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X