Λιώσαμε! Η πιο τρυφερή δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αγαπημένη του στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση


Λιώσαμε! Η πιο τρυφερή δήλωση του Σάκη Τανιμανίδη για την αγαπημένη του στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Τι είπε η Χριστίνα Μπόμπα για τον γάμο τους

Εδώ και μέρες ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και αφού πρώτα συνάντησε την αγαπημένη του, Χριστίνα και έπειτα την οικογένεια του, αυτές τις μέρες προετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του "Survivor" που θα πραγματοποιηθεί στις 4 και 5 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης: Η έκπληξη που έκανε στους γονείς του μόλις έφτασε στην Ελλάδα

Ο παρουσιαστής και η αγαπημένη του χθες παρευρέθηκαν στα MAD VMA όπου εκεί ο Σάκης Τανιμανίδης ανέβηκε και στην σκηνή σε μία εμφάνιση έκπληξη με τους Onimara. Ο ίδιος τραγούδησε, χόρεψε και όπως ήταν φυσικό καταχειροκροτήθηκε. Λίγο πριν, όμως, περπάτησε στο κόκκινο χαλί κρατώντας χέρι – χέρι την Χριστίνα Μπόμπα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day". Ποια ήταν η πιο δύσκολο στιγμή στο παιχνίδι και πότε θα γίνει ο γάμος τους;

Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Παντρεύονται!

"Η πιο δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι ήταν όταν δυο βδομάδες πριν τελειώσουμε, η Χριστίνα γύρισε στην Ελλάδα και με άφησε μόνο", είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Η Χριστίνα Μπόμπα δήλωσε με τη σειρά της: "Οι προετοιμασίες του γάμου έχουν ξεκινήσει ελαφρώς. Έχω δει νυφικό στο pinterest. Η μεγαλύτερη έκπληξη που μου έχει κάνει ήταν η πρόταση γάμου. Έκανε πρόταση στο αποχαιρετιστήριο πάρτι που του ετοίμασα πριν φύγει για το 'Survivor'".

Δείτε το βίντεο:


 

Tags σακης τανιμανίδης, χριστίνα μπομπά, διασημοι, survivor, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1857 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4243 s // Total time: 2.6100 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X