Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας της!


Ελεονώρα Μελέτη: Η εξομολόγηση στην Ελένη Μενεγάκη για το πρόβλημα υγείας της!

Η παρουσιάστρια δεν πίστευε όλα όσα άκουγε…

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη σήμερα ήταν η Ελεονώρα Μελέτη όπου οι δυο τους μπήκαν στο πλατό χέρι με χέρι ενώ η χαρά τους που συναντήθηκαν ήταν μεγάλη και έδειχναν να απολαμβάνουν την κουβέντα τους.

Διαβάστε επίσης: Αυτό δεν το περιμέναμε! Δείτε με ποιο παίκτη του "Survivor" συζητάει η Ελένη Μεναγάκη για να ενταχθεί στο πάνελ της εκπομπής της

Η παρουσιάστρια του Alpha ήθελα να μάθει τα πάντα για το “Survivor” ενώ η Μελέτη αποκάλυψε πως 16 του μήνα έκανε πρεμιέρα η εκπομπή της και έδωσε τα χέρια με το ΣΚΑΪ στις 5 του μήνα, τόσο γρήγορα έγιναν όλα.

Διαβάστε επίσης: Ελεονώρα Μελέτη: Ναι είναι ερωτευμένη! Δείτε για πρώτη φορά το σύντροφό της!

Αυτό, όμως, που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη είναι όλα όσα άκουσε για το πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας… "Είμαι σε μία κατάσταση αποκατάστασης της μέσης μου" είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε για το εάν ξεκίνησε να κάνει θαλάσσιο σκι και η Ελένη έμεινε άναυδη! "Ταλαιπωρούμαι πολύ, με χρόνιο πόνο... εδώ και πέντε χρόνια πονάω!" πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας: «πρέπει να κάτσω στα αυγά μου για λίγο, πρέπει να το κάνω, να δω που πάω, γιατί θα πρέπει ή να κάνω ένα χειρουργείο ή να το φτιάξω μια για πάντα και είμαι στη φάση να το φτιάξω... Μου έχει γυρίσει το κεφάλι ανάποδα, βασανίζομαι, υποφέρω, αλλά θα το κάνω...".

Δείτε το βίντεο:

 

Tags Ελεονώρα Μελέτη, ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7214 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3331 s // Total time: 3.0546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X